reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

U mnie w sumie ból piersi, a bardziej sutków😅, bardziej senna jestem 😅, mam zgage, ciepło i zimno i w sumie to takie jedyne, więc jakby nie patrząc takie jak wcale 😅. Jedynie to, że nie miewałam wcześniej zgagi, a obecnie ja mam 😊, ale jest taka rzeczą poczucia spokoju psychicznego 😅😅. Wczoraj raz mnie ze mdliło, ale obstawiam, że za późno jadłam, dziś w sumie zgaga i zamykające się oczy 😅😅😅
A kawę pijesz, czy nie? Do 200 mg kofeiny na luzie można.

reklama
Laski, opowiadajcie o tych objawach ciąży 🤣
Jak śluz ? Czy brzuch was pobolewał? Co z cyckami ? Czy totalnie nic ? 🙂
Każda ciąża wygladała u mnie inaczej. W pierwszej nic nie czułam, myślałam, że okres się zbliża i cycki były wielkie... tyle, A kapnełam się bo mi śmierdziało w pracy i pachniała kanapka koleżanki i rzuciła tekstem, że może jestem w ciąży i wtedy mi zaświeciło, że okres spóźnia mi się dwa dni 🤣

w trzeciej już przed terminem miesiączki wymiotowałam, a najwcześniej ją straciłam. Więc każda inaczej. A i jak w ciąży nie byłam to objawy ciążowe miałam 😁 więc objawom nie wierzę

A kawę pijesz, czy nie? Do 200 mg kofeiny na luzie można.
kiedyś rozmawiała ze znajomą Doktor Anestezjolog, mowila ze cała ciaze piła kawe, właśnie do dawki 200mg ale ważne jest zeby była to prawdziwa kawa a nie takie sklepowe podrabiańce. Ona kupowała kawe Lewandowskiego, mowila ze ma sprawdzony skład

Każda ciąża wygladała u mnie inaczej. W pierwszej nic nie czułam, myślałam, że okres się zbliża i cycki były wielkie... tyle, A kapnełam się bo mi śmierdziało w pracy i pachniała kanapka koleżanki i rzuciła tekstem, że może jestem w ciąży i wtedy mi zaświeciło, że okres spóźnia mi się dwa dni 🤣

w trzeciej już przed terminem miesiączki wymiotowałam, a najwcześniej ją straciłam. Więc każda inaczej. A i jak w ciąży nie byłam to objawy ciążowe miałam 😁 więc objawom nie wierzę
Ja objawom totalnie nie wierzę, ciagle je mam 🤣

czyli nie ma zasady 🙂

kiedyś rozmawiała ze znajomą Doktor Anestezjolog, mowila ze cała ciaze piła kawe, właśnie do dawki 200mg ale ważne jest zeby była to prawdziwa kawa a nie takie sklepowe podrabiańce. Ona kupowała kawe Lewandowskiego, mowila ze ma sprawdzony skład
Ale jak kawa ma mieć sprawdzony skład? Kawa to kawa, a czy jest zanieczyszcza to inna sprawa, dlatego chyba najlepsza opcja to ziarno, można też kupić eko ziarno.

reklama
Do góry