reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

tak, tak, to nie to, że ja idę w zaparte i "bronię" tych ludzi, co gadają komenatrze bez pomyslunku. Takie całe moje przemyślenie było, że są dwie strony. A takie teksty mnie też często dotykają.
Dlatego ja jednak myślę, że też trzeba myśleć o sobie i po prostu unikać osób, których sposób czy temat wypowiedzi nas rani.

reklama
Praca nie ucieknie… 😋
Chociaż ja pewnie za kilka dni będę miała taki zapierdol, że pewnie znowu dorobię się tu mega zaległości i będę wieczorami nadrabiać.
no ja właśnie mam dużo roboty, ale nie mam siły więc sobie dozuję pracę... i w jednym zadaniu przesunęli mi deadline na poniedziałek to trochę zluzowałam gacie

O, ja na marzec mam intuicję to może o Ciebie chodzi tym razem 🤔😀 chociaż przyznam, ze licze tez, ze i na mnie 😛😛
Więc liczmy, że o nas obie :biggrin2:
Badaliscie zarodki? Macie w ogóle taką możliwość? Bierzesz teraz coś na poprawę komórek?
Nie ma takiej możliwości. Więc teraz będziemy sobie grać w bingo...
Co do jakości komórek - brałam tam różne suplementy, które, jak mniemam, może i zadziałały, skoro te komórki utworzyły zarodki... Ale nie sądzę, bym mogła jakoś wpłynąć na kwestię wad genetycznych. Teraz nic nie biorę na poprawę, bo przede mną wyłącznie transfery mrożonych zarodków. No i niby jakieś naturalne próby, ale to, jak rzekłam, raczej dla rozrywki...

mam DOKŁADNIE tak samo. Identycznie. Z drugiej strony też bym nie chciała, żeby on się tak stresował jak ja i wiem, że no on po prostu nie rozumie. Trochę dało jak mu wyjaśniłam na czym polega moja część starań, jak to z mojej strony wygląda. Już sobie z tego nie żartuje. I od kiedy zaczęłam przy nim sobie wkładać tabletki do takiego pojemniczka z dniami tygodnia - jak zobaczył, że ja biorę kilkanaście tabletek dziennie, bo wcześniej robiłam to jak jego nie było i on sobie nie zdawał z tego sprawy w ogóle
No właśnie, mój też ostatnio podczas rozmowy z kumplem powiedział o tym badaniu nasienia, ale dodał, że i tak właściwie cała „praca” w tym temacie leży po mojej stronie. Także na pewno to bardzo zmienia perspektywę, my angażujemy w to mnóstwo zasobów i siła rzeczy- żyjemy tym.

no ja właśnie mam dużo roboty, ale nie mam siły więc sobie dozuję pracę... i w jednym zadaniu przesunęli mi deadline na poniedziałek to trochę zluzowałam gacie
Dozowanie dobra sprawa. Ja już też się tego nauczyłam, kiedyś to zawsze jak pojebana wychodziłam przed szereg i non stop byłam zajebana zadaniami …

reklama
Do góry