asiasiasia
Fanka BB :)
Młody nie bardzo lubil przebieranie, ale dzis to usmiechem do szkoly poszedłWow ale ekstra przebranie! i ta rączka sztos!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Młody nie bardzo lubil przebieranie, ale dzis to usmiechem do szkoly poszedłWow ale ekstra przebranie! i ta rączka sztos!
nic nie zrobiłam totalnie ,jestem w takim szoku ze mi się takie coś przytrafiło ..po pracy ide po test a jutro z rana beta ..jeszcze jak na złość nie mogę dziś wyjsc do labo w godzinach pracy bo mamy okrojony skład ..akurat dziś ,zwariuje do jutra ..Czyli nawet nie osikałaś żadnego testu ?
ja nie mogłam spać do 3.00 a później od rana oczy jak 5zl wiec wyłączyłam budzik i mówię a jeszcze na telefonie chwile …i co i kuzwa zaspalamhaha. Podziwiam. Ja jak mam cos załatwić z rana to zawsze wstaje przed budzikiem. A po pozytywnym teście jakbym miała zrobic bete to pewnie nie mogłabym w ogóle spać i byłabym pierwsza w kolejce do pobrania
Tak, też zwątpliłam kto jest kimCześć laski. CO to za zmiany nicków. Jeden dzień mnie nie było i nie wiem kto jest kim, wtf?
To która wysika dzisiaj jakieś dwie kreski? Ja się źle czuję, bo wczoraj mnie przewiało, więc niech coś mnie podniesie na duchu
Łokieć może posmaruj jakimś Fastum, mi się zdarza takie od pracy nadwyrężenie czasem.No słabo jak na tą chwilę ale ja mam trudny okres teraz , jestem w trakcie kolejnej rekrutacji i się mega stresuje bo w poniedziałek mam drugi etap , dodatkowo jakiś ból mi wszedł w prawy łokieć i nie mogę się go pozbyć , no i nie mam pojęcia czy dobrze wróżę sobie owulację i stresuje mnie czy zdążę zrobić tego proga w środę ( ubzdurałam sobie że to będzie 7dpo ). No i dziś jeszcze bardziej nie chce mi się pracować niż wczoraj , o losie !
O ja jak sie nie wyśpię to mój mąż schodzi mi z drogi i sam mówi, weź się połóź i prześpij w dzień... marudzę, nic mi nie pasuje, płaczę...gorzej niż z dzieckiem. 6-7h snu to u mnie takie must have - wtedy jestem radosna i zadowolona z życia i mam siłę na cały dzień, inaczej jest katastrofaja nie mogę wtedy spać do 4 i później płaczę, że spałam 2h
No i pięknie do góry odbicie, kciuki, żeby tak coraz wyżej...Cześć Dziewczyny,
Nostalgicznie zaczął się poranek u większości widze. Przytulam Was
Starym zwyczajem wrzucam wykres
Wiadomo, że wiele prawdy w tym, że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma… my marzymy o dzieciach, ale innych to jak woda w kranie, coś oczywistego. Dlatego też staram się nie oceniać, po prostu unikam, bo próbuję dbać o swoje samopoczucie, nie widzę innej sensownej opcji.Może szybciej owu będzie, suplemetujesz coś ?
Tak bardzo Cię rozumiem, ja też siedzę sama w pokoju a też zdarza się że ktoś do mnie przychodzi ponarzekać że np z dwójką dzieci już nie daje rady że kłótnie itd s ja tylko sobie wtedy myślę że to nie do mnie te gadki bo ja marzę o cofnięciu czasu i mieć dziś dwójkę w domu i hałas i bałagan z tym związany....
To może lepiej z nim nie rozmawiaj, tylko tam posteruj, zeby był ten seks tuż przed owu, ale żeby nie wiedziałJeszcze mi się załączyła rozkmina jak to będzie w stymulowanym cyklu- czy stary da radę, bo wiem, że dla niego seks na gwizdek to duży problem (psychologiczny), boję się, że wynikną z tego kolejne kwasy… Ech
Też o tym myślałam, ale u nas słabo to wychodzi, jak nie zagram w otwarte karty to boję się, że będzie stymulacja, dostanę zastrzyk, on akurat nie będzie miał ochoty i na choooy się to zda, a ja będę tylko wkurwiona .To może lepiej z nim nie rozmawiaj, tylko tam posteruj, zeby był ten seks tuż przed owu, ale żeby nie wiedział
To mu nie mów, dziś owu, tylko, że czasem seks musi być nie tylko dla starań i masz dziś na niego ochotę )Jeszcze mi się załączyła rozkmina jak to będzie w stymulowanym cyklu- czy stary da radę, bo wiem, że dla niego seks na gwizdek to duży problem (psychologiczny), boję się, że wynikną z tego kolejne kwasy… Ech
o to to to cel uświęca środkiTo może lepiej z nim nie rozmawiaj, tylko tam posteruj, zeby był ten seks tuż przed owu, ale żeby nie wiedział
Ta, to potem mi powie, że po prostu zmęczony, i nie dzisiaj… co oczywiście może się zdarzyć, jasne, ale jak jest stymulacja to raczej szkoda wtedy odpuścić … co innego gdyby to była naturalna owu.To mu nie mów, dziś owu, tylko, że czasem seks musi być nie tylko dla starań i masz dziś na niego ochotę )
o to to to cel uświęca środki