reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

@Panda91 , nie wiem nawet co Ci napisać żeby podnieść Cię trochę na duchu 😟💔 ja właśnie wyszłam z pokoju, bo mam dość siedzenia w pracy i słuchania jak współpracownicy rozmawiają sobie o dzieciach i jak im ciężko bo córka marudziła w nocy i się nie wyspali. Eh, nawet nie wiedzą co mają. Jak to może się wszystko zmienić, w tamtym tygodniu byłam pełna radości po dwóch kreskach a dziś najchętniej poszłabym już do domu i się zakopała pod kołdrą. 🥺 Dobra, wygadałam się Wam to wracam. 🙄

reklama
@Panda91 , nie wiem nawet co Ci napisać żeby podnieść Cię trochę na duchu 😟💔 ja właśnie wyszłam z pokoju, bo mam dość siedzenia w pracy i słuchania jak współpracownicy rozmawiają sobie o dzieciach i jak im ciężko bo córka marudziła w nocy i się nie wyspali. Eh, nawet nie wiedzą co mają. Jak to może się wszystko zmienić, w tamtym tygodniu byłam pełna radości po dwóch kreskach a dziś najchętniej poszłabym już do domu i się zakopała pod kołdrą. 🥺 Dobra, wygadałam się Wam to wracam. 🙄
Tez mi przykro, ze musisz przez to przechodzić :( straszny rollercoster, ale my kobiety jesteśmy niesamowicie silne, kolejny tez się o tym przekonuje! Trzeba pamiętać tez, by jakoś zadbać w tym czasie o siebie i właśnie jak zaczynaja się takie rozmowy to wyjść i napisać nam coś! Niech ten dzień przyniesie troszkę ulgi :)

Też Wam życzę dobrego dnia. Ja dziś postanowiłam wrócić na swoje tory, czyli pyszna owsianka z rana i pojadę zaraz na trening… moja kochana „wspinoterapia”, zawsze to pomaga, wymaga całkowitego skupienia tu i teraz…
Trzy dni leżałam w łóżku i rozpaczałam, psychicznie już lepiej… chociaż zalewają fale różnych emocji, ale tak musi być.

Dodatkowo wczoraj nasza właścicielka mieszkania podniosła nam czynsz o 1500, wiec będziemy szukać czegoś innego, ale i tak chcieliśmy… lubimy zmiany.

I tak mówimy z mężem, ze życie to przewrotne jest, w jednej chwili coś jest, a później już nie ma.

I chociaż serce mi pęka na myśl o mijanych nieudanych latach, to mijany czas tym bardziej mnie mobilizuje, by brać życie i żyć. By chociaż jako bezdzietna 50-latka powiedzieć „niezłą miałam ta młodość”. Bo co innego pozostaje?

A wyjazd w lutym na skały jednak będzie terapia. Ech
Bardzo dobre podejście kochana. Głowa do góry, poprawiasz koronę i lecisz dalej. Udanego treningu! ❤️

Rozumiem i przytulam ❤️ jeszcze dla Nas zaświeci słońce!

Cześć Dziewczyny,
Nostalgicznie zaczął się poranek u większości widze. Przytulam Was 😘😘

Starym zwyczajem wrzucam wykres 😂

Załączniki

• F65FC181-D404-424F-9AFA-17E33833261E.png
    F65FC181-D404-424F-9AFA-17E33833261E.png
    123,7 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Do góry