reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

@Panda91 , nie wiem nawet co Ci napisać żeby podnieść Cię trochę na duchu 😟💔 ja właśnie wyszłam z pokoju, bo mam dość siedzenia w pracy i słuchania jak współpracownicy rozmawiają sobie o dzieciach i jak im ciężko bo córka marudziła w nocy i się nie wyspali. Eh, nawet nie wiedzą co mają. Jak to może się wszystko zmienić, w tamtym tygodniu byłam pełna radości po dwóch kreskach a dziś najchętniej poszłabym już do domu i się zakopała pod kołdrą. 🥺 Dobra, wygadałam się Wam to wracam. 🙄

reklama
@Panda91 , nie wiem nawet co Ci napisać żeby podnieść Cię trochę na duchu 😟💔 ja właśnie wyszłam z pokoju, bo mam dość siedzenia w pracy i słuchania jak współpracownicy rozmawiają sobie o dzieciach i jak im ciężko bo córka marudziła w nocy i się nie wyspali. Eh, nawet nie wiedzą co mają. Jak to może się wszystko zmienić, w tamtym tygodniu byłam pełna radości po dwóch kreskach a dziś najchętniej poszłabym już do domu i się zakopała pod kołdrą. 🥺 Dobra, wygadałam się Wam to wracam. 🙄
Tez mi przykro, ze musisz przez to przechodzić :( straszny rollercoster, ale my kobiety jesteśmy niesamowicie silne, kolejny tez się o tym przekonuje! Trzeba pamiętać tez, by jakoś zadbać w tym czasie o siebie i właśnie jak zaczynaja się takie rozmowy to wyjść i napisać nam coś! Niech ten dzień przyniesie troszkę ulgi :)

Też Wam życzę dobrego dnia. Ja dziś postanowiłam wrócić na swoje tory, czyli pyszna owsianka z rana i pojadę zaraz na trening… moja kochana „wspinoterapia”, zawsze to pomaga, wymaga całkowitego skupienia tu i teraz…
Trzy dni leżałam w łóżku i rozpaczałam, psychicznie już lepiej… chociaż zalewają fale różnych emocji, ale tak musi być.

Dodatkowo wczoraj nasza właścicielka mieszkania podniosła nam czynsz o 1500, wiec będziemy szukać czegoś innego, ale i tak chcieliśmy… lubimy zmiany.

I tak mówimy z mężem, ze życie to przewrotne jest, w jednej chwili coś jest, a później już nie ma.

I chociaż serce mi pęka na myśl o mijanych nieudanych latach, to mijany czas tym bardziej mnie mobilizuje, by brać życie i żyć. By chociaż jako bezdzietna 50-latka powiedzieć „niezłą miałam ta młodość”. Bo co innego pozostaje?

A wyjazd w lutym na skały jednak będzie terapia. Ech
Bardzo dobre podejście kochana. Głowa do góry, poprawiasz koronę i lecisz dalej. Udanego treningu! ❤️

Rozumiem i przytulam ❤️ jeszcze dla Nas zaświeci słońce!

Cześć Dziewczyny,
Nostalgicznie zaczął się poranek u większości widze. Przytulam Was 😘😘

Starym zwyczajem wrzucam wykres 😂

Załączniki

• F65FC181-D404-424F-9AFA-17E33833261E.png
    F65FC181-D404-424F-9AFA-17E33833261E.png
    123,7 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Do góry