reklama
Nasturtium
Fanka BB :)
Nie ma za co, mam do tego dystans.Przepraszam nie wiedziałam.
Nasturtium
Mam mutację, ale też zależało mi na dobrej jakości wykonania, także ja robiłam u onkologa, który jest jednocześnie chirurgiem plastykiem.@Nasturtium a gdzie polecasz cycki zrobić?
Sadze, se jeśli/gdy już zajdę w druga ciąże, to po będę potrzebować liftingu
I co polecasz zrobić, mam huuge cycki jakby co
Estetyka piersi w Kielcach, dr Bocian. Jeśli masz duże to polecam metodą prepektoralną, ale z siatkami.
Nasturtium
@Aczkolwiek@to_na_pralkę w razie pytań możesz pisać na priv, nie chcę tu robić za dużego cyckowego wywodu, ale to w sumie mój „konik”, dużo siedziałam w temacie .
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Będę o Tobie pamiętać, gdy dojdę do tego tematu. A pewnie dojdę@Aczkolwiek@to_na_pralkę w razie pytań możesz pisać na priv, nie chcę tu robić za dużego cyckowego wywodu, ale to w sumie mój „konik”, dużo siedziałam w temacie .
Bolilol
jest sens, ja bym zrobiła. Ba, ja robię, bo od trzech dni mam rano plamienia przypominające okres, które praktycznie ustają ok. godz. 10-11 rano. I na wszelki wypadek sikam, żeby wiedzieć, czy coś się dzieje, chociaż jestem już 15dpo i teoretycznie nie mam szansy nic wysikać.Kurde mój okres zaczął się dwa dni temu i wygląda jakby się już kończył... Jak się nie rozkręci od nowa to myślicie że jest sens robić test na wszelki wypadek?
Choć zaczynam przypuszczać, że mam najbardziej skąpą @ świata.
LadyCaro
jak ja wysikałam biochem to według moich obliczeń byłam jakieś 15 dpo xD nie wiem jak to możliwe. Sikałąm 2 dni wcześniej i była bieljest sens, ja bym zrobiła. Ba, ja robię, bo od trzech dni mam rano plamienia przypominające okres, które praktycznie ustają ok. godz. 10-11 rano. I na wszelki wypadek sikam, żeby wiedzieć, czy coś się dzieje, chociaż jestem już 15dpo i teoretycznie nie mam szansy nic wysikać.
Elph
Ech robią nas w konia te @jest sens, ja bym zrobiła. Ba, ja robię, bo od trzech dni mam rano plamienia przypominające okres, które praktycznie ustają ok. godz. 10-11 rano. I na wszelki wypadek sikam, żeby wiedzieć, czy coś się dzieje, chociaż jestem już 15dpo i teoretycznie nie mam szansy nic wysikać.
U mnie pierwszy dzień mega obfity, drugi tak sobie i teraz w sumie zaczęła się trzecia doba a tu prawie nic. A w sumie nigdy jeszcze nie miałam tak mało bolesnego okresu.
Bolilol
no ja właśnie dlatego sikam, na taki bardzo wszelki wypadek. Nie wiem co się dzieje, UWAGA ALERT SZCZEGÓŁOWY OPISjak ja wysikałam biochem to według moich obliczeń byłam jakieś 15 dpo xD nie wiem jak to możliwe. Sikałąm 2 dni wcześniej i była biel
wczoraj rano miałam normalnie typowo okresowy skrzep żywej krwi przedwczoraj rano plamienie z żywej krwi, dzisiaj znów bardziej brązowe plamienia, jak przy końcu @. A przez wizytę w klinice wyjątkowo mocno mi zależy na terminowej owu, jak jutro nie będzie @ to praktycznie nie mamy szansy na wymaganą abstynencje przed badaniem nasienia.
reklama
LadyCaro
nie powiem nic merytorycznego, ale dziwy straszneno ja właśnie dlatego sikam, na taki bardzo wszelki wypadek. Nie wiem co się dzieje, UWAGA ALERT SZCZEGÓŁOWY OPIS
wczoraj rano miałam normalnie typowo okresowy skrzep żywej krwi przedwczoraj rano plamienie z żywej krwi, dzisiaj znów bardziej brązowe plamienia, jak przy końcu @. A przez wizytę w klinice wyjątkowo mocno mi zależy na terminowej owu, jak jutro nie będzie @ to praktycznie nie mamy szansy na wymaganą abstynencje przed badaniem nasienia.