reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
@Nasturtium a gdzie polecasz cycki zrobić?
Sadze, se jeśli/gdy już zajdę w druga ciąże, to po będę potrzebować liftingu 😹
I co polecasz zrobić, mam huuge cycki jakby co
Mam mutację, ale też zależało mi na dobrej jakości wykonania, także ja robiłam u onkologa, który jest jednocześnie chirurgiem plastykiem.
Estetyka piersi w Kielcach, dr Bocian. Jeśli masz duże to polecam metodą prepektoralną, ale z siatkami.

Kurde mój okres zaczął się dwa dni temu i wygląda jakby się już kończył... Jak się nie rozkręci od nowa to myślicie że jest sens robić test na wszelki wypadek?
jest sens, ja bym zrobiła. Ba, ja robię, bo od trzech dni mam rano plamienia przypominające okres, które praktycznie ustają ok. godz. 10-11 rano. I na wszelki wypadek sikam, żeby wiedzieć, czy coś się dzieje, chociaż jestem już 15dpo i teoretycznie nie mam szansy nic wysikać.
Choć zaczynam przypuszczać, że mam najbardziej skąpą @ świata.

jest sens, ja bym zrobiła. Ba, ja robię, bo od trzech dni mam rano plamienia przypominające okres, które praktycznie ustają ok. godz. 10-11 rano. I na wszelki wypadek sikam, żeby wiedzieć, czy coś się dzieje, chociaż jestem już 15dpo i teoretycznie nie mam szansy nic wysikać.
jak ja wysikałam biochem to według moich obliczeń byłam jakieś 15 dpo xD nie wiem jak to możliwe. Sikałąm 2 dni wcześniej i była biel

Ech robią nas w konia te @ :p
U mnie pierwszy dzień mega obfity, drugi tak sobie i teraz w sumie zaczęła się trzecia doba a tu prawie nic. A w sumie nigdy jeszcze nie miałam tak mało bolesnego okresu.

jak ja wysikałam biochem to według moich obliczeń byłam jakieś 15 dpo xD nie wiem jak to możliwe. Sikałąm 2 dni wcześniej i była biel
no ja właśnie dlatego sikam, na taki bardzo wszelki wypadek. Nie wiem co się dzieje, UWAGA ALERT SZCZEGÓŁOWY OPIS

wczoraj rano miałam normalnie typowo okresowy skrzep żywej krwi 🤷‍♀️ przedwczoraj rano plamienie z żywej krwi, dzisiaj znów bardziej brązowe plamienia, jak przy końcu @. A przez wizytę w klinice wyjątkowo mocno mi zależy na terminowej owu, jak jutro nie będzie @ to praktycznie nie mamy szansy na wymaganą abstynencje przed badaniem nasienia.

reklama
no ja właśnie dlatego sikam, na taki bardzo wszelki wypadek. Nie wiem co się dzieje, UWAGA ALERT SZCZEGÓŁOWY OPIS

wczoraj rano miałam normalnie typowo okresowy skrzep żywej krwi 🤷‍♀️ przedwczoraj rano plamienie z żywej krwi, dzisiaj znów bardziej brązowe plamienia, jak przy końcu @. A przez wizytę w klinice wyjątkowo mocno mi zależy na terminowej owu, jak jutro nie będzie @ to praktycznie nie mamy szansy na wymaganą abstynencje przed badaniem nasienia.
nie powiem nic merytorycznego, ale dziwy straszne

Do góry