reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

AMH spada czy nie spada - główna sprawa to też jakość, nie ilość oocytów...
Wiek jest jak piętno i nic tego nie zmieni.
Ale na przykład...
Gdy ja poroniłam - co mi lekarz powie? Że na pewno to dlatego, że jestem stara i zarodek miał wadę genetyczną.
Gdy poroni kobieta o 10 lat młodsza - to tylko nieszczęśliwy przypadek...
Rozumiem kochana, no ja do wieków nic nie mam i moim zdaniem powinno się badać, bo i tak uważam, że niektóre 40ki mają lepszy stan do rodzenia niż 25 latka, bo wiek wiekiem, dbanie o siebie, choroby współistniejące również są. Dla mnie wiek to cyfra, która nie ma dla mnie dużego znaczenia 💚. Czasami osoby po 50 potrafiły mieć więcej życia i Energii niż 30 latki 🤷‍♀️, więc nie lubię stwierdzenia bo stara i już🤷‍♀️, może cyfra mówi o dojrzałości, ale często są to duchem całkiem młode osoby🥰.

Trzymam mocno kciuki za Ciebie 💚🍀

reklama
Czesc dziewczyny u mnie temperatura w dol na 36.74, więc juz tylko dla niemyślenia o wyniku zrobiłam ostatni test i oczywiście biel, bo jakżeby inaczej... 10 lub 11 dni po - raczej nie mam juz co liczyć na pozytywny wynik... zrobiło się już późno. Oczekuje tylko na dwudniową suchość, bo przed @ zawsze tak mam, a narazie mokro i dużo białego śluzu. Tym razem kalendarzyki ustawily mi rozpoczęcie cyklu na 31.01 lub 1.02 no więc czekam.
O noł😪😪😪, tule kochana 🤗🤗🤗
Ale ja i tak się trzymam póki okresu nie ma to jest szansa!

Czesc dziewczyny u mnie temperatura w dol na 36.74, więc juz tylko dla niemyślenia o wyniku zrobiłam ostatni test i oczywiście biel, bo jakżeby inaczej... 10 lub 11 dni po - raczej nie mam juz co liczyć na pozytywny wynik... zrobiło się już późno. Oczekuje tylko na dwudniową suchość, bo przed @ zawsze tak mam, a narazie mokro i dużo białego śluzu. Tym razem kalendarzyki ustawily mi rozpoczęcie cyklu na 31.01 lub 1.02 no więc czekam.
U mnie tez biel, bóle pmsowe więc czekam na @

reklama
Do góry