reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

AMH spada czy nie spada - główna sprawa to też jakość, nie ilość oocytów...
Wiek jest jak piętno i nic tego nie zmieni.
Ale na przykład...
Gdy ja poroniłam - co mi lekarz powie? Że na pewno to dlatego, że jestem stara i zarodek miał wadę genetyczną.
Gdy poroni kobieta o 10 lat młodsza - to tylko nieszczęśliwy przypadek...
Rozumiem kochana, no ja do wieków nic nie mam i moim zdaniem powinno się badać, bo i tak uważam, że niektóre 40ki mają lepszy stan do rodzenia niż 25 latka, bo wiek wiekiem, dbanie o siebie, choroby współistniejące również są. Dla mnie wiek to cyfra, która nie ma dla mnie dużego znaczenia 💚. Czasami osoby po 50 potrafiły mieć więcej życia i Energii niż 30 latki 🤷‍♀️, więc nie lubię stwierdzenia bo stara i już🤷‍♀️, może cyfra mówi o dojrzałości, ale często są to duchem całkiem młode osoby🥰.

Trzymam mocno kciuki za Ciebie 💚🍀

reklama
Czesc dziewczyny u mnie temperatura w dol na 36.74, więc juz tylko dla niemyślenia o wyniku zrobiłam ostatni test i oczywiście biel, bo jakżeby inaczej... 10 lub 11 dni po - raczej nie mam juz co liczyć na pozytywny wynik... zrobiło się już późno. Oczekuje tylko na dwudniową suchość, bo przed @ zawsze tak mam, a narazie mokro i dużo białego śluzu. Tym razem kalendarzyki ustawily mi rozpoczęcie cyklu na 31.01 lub 1.02 no więc czekam.
O noł😪😪😪, tule kochana 🤗🤗🤗
Ale ja i tak się trzymam póki okresu nie ma to jest szansa!

Czesc dziewczyny u mnie temperatura w dol na 36.74, więc juz tylko dla niemyślenia o wyniku zrobiłam ostatni test i oczywiście biel, bo jakżeby inaczej... 10 lub 11 dni po - raczej nie mam juz co liczyć na pozytywny wynik... zrobiło się już późno. Oczekuje tylko na dwudniową suchość, bo przed @ zawsze tak mam, a narazie mokro i dużo białego śluzu. Tym razem kalendarzyki ustawily mi rozpoczęcie cyklu na 31.01 lub 1.02 no więc czekam.
U mnie tez biel, bóle pmsowe więc czekam na @

reklama
Do góry