reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Dziękuję 🫶🏻 Zobaczymy jak to się potoczy 🫣 Przy prawym jajowodzie mam stwierdzony 8mm polip, a na macicy też mam trochę polipów- lekarz zalecał nic z tym nie robić, także daję sobie czas, bo jednak jakaś trudność to jest. Podobno takie dolegliwości najlepiej leczy ciąża 🥳 Nie wyjdzie teraz, będą następne razy, ale wiadomo, że te emocje podczas pierwszego cyklu są 😎
Witaj :) obyś nie zabawiła wśród staraczek zbyt długo ;).

reklama
Już mu mówiłam, że będzie seks na dzwonek, nie był zbyt szczęśliwy.

Dziękuję 🫶🏻 Zobaczymy jak to się potoczy 🫣 Przy prawym jajowodzie mam stwierdzony 8mm polip, a na macicy też mam trochę polipów- lekarz zalecał nic z tym nie robić, także daję sobie czas, bo jednak jakaś trudność to jest. Podobno takie dolegliwości najlepiej leczy ciąża 🥳 Nie wyjdzie teraz, będą następne razy, ale wiadomo, że te emocje podczas pierwszego cyklu są 😎
Powodzenia😉, ciesz się seksem i faktem jakie to ekscytujące bez zabezpieczeń😁
Życzę żeby udało się jak najprędzej ,a polipy nie były przeszkodą

Cześć dziewczyny 😙 w tym cyklu rozpoczęliśmy z mężem starania o dziecko. Stosunek był 3 dni przed owulacją, która wypadała wczoraj, a ja już przypisuję sobie objawy 🫣 Mam nadzieję, że będziemy się wspierać i trzymać wzajemnie kciuki za siebie ✊🏻
Będę lutową testowaczką- konkretnie 9 lutego- chyba oszaleję do tego czasu 😓
Pozdrawiam wszystkie staraczki 🫶🏻☺️
Hej :-) rozumiem Cię, dla mnie te dwa tygodnie od owulki też strasznie się dłużyły, obiecałam sobie że nie będę testować do dnia @, niestety nie wyszło, zrobiłam chyba 3 testy, wylałam morze łez, a dzisiaj niestety zawitała @. Ale o dziwo chyba czuje się spokojniej, chyba widzę w kolejnym cyklu jakaś (pewnie złudną) nadzieję, ale wiem na czym stoję i będę działać dalej chociaż na nic już nie chce się nastawiać. Życzę dużo cierpliwości do dnia testu i trzymam mocno kciuki żebyś zobaczyła 2 kreseczki 😊

Chciałam tylko powiedzieć, że dziś mija 7 tydzień od operacji i uwaga… 🥁 Są moje wyniki histopato! Jutro jadę odebrać!
Told You So Mic Drop GIF by FullMag

Hej :-) rozumiem Cię, dla mnie te dwa tygodnie od owulki też strasznie się dłużyły, obiecałam sobie że nie będę testować do dnia @, niestety nie wyszło, zrobiłam chyba 3 testy, wylałam morze łez, a dzisiaj niestety zawitała @. Ale o dziwo chyba czuje się spokojniej, chyba widzę w kolejnym cyklu jakaś (pewnie złudną) nadzieję, ale wiem na czym stoję i będę działać dalej chociaż na nic już nie chce się nastawiać. Życzę dużo cierpliwości do dnia testu i trzymam mocno kciuki żebyś zobaczyła 2 kreseczki 😊
Współczuję, bardzo mi przykro, że tak to przeżyłaś 😔 My do tego (na razie) podeszliśmy na lajcie, moja przyjaciółka starała się 7 lat o dziecko, odpuścili i zaskoczyło- synek ma 2 latka, a teraz jest w drugiej ciąży i na luty ma termin 🙂 Także wierze, że wszystko się może zdarzyć 🫶🏻
A za Ciebie trzymam kciuki, to na pewno nie będzie złudna nadzieja 😘

Do dziewczyn, które przechodziły biochemiczna ciąże:
Kiedy zaczęłyście krwawić? Zaczyna mnie to trochę niepokoić… teoretycznie lekarze mówili, ze mam czekać do 2 tyg. na krwawienie? Ale już chciałabym, żeby się zaczęło. Zwolnienie mam do końca tygodnia i jakoś nie widzę chodzenia do pracy i czekania na to… Eh. Beta spadła do 17 z 25 wczoraj, wiec wolniutko spada. Pewnie jeszcze kilka dni…
Cześć dziewczyny, śledzę Was trochę i chciałabym się przyłączyć :)
Mi po biochemie raz krwawienie pojawiło się po tygodniu, a przy drugiej późniejszej ciąży jakoś po dwóch tygodniach zaraz. Jak coś to idź przedłuż zwolnienie.

reklama
Do góry