reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Dziękuję 🫶🏻 Zobaczymy jak to się potoczy 🫣 Przy prawym jajowodzie mam stwierdzony 8mm polip, a na macicy też mam trochę polipów- lekarz zalecał nic z tym nie robić, także daję sobie czas, bo jednak jakaś trudność to jest. Podobno takie dolegliwości najlepiej leczy ciąża 🥳 Nie wyjdzie teraz, będą następne razy, ale wiadomo, że te emocje podczas pierwszego cyklu są 😎
Witaj :) obyś nie zabawiła wśród staraczek zbyt długo ;).

reklama
Już mu mówiłam, że będzie seks na dzwonek, nie był zbyt szczęśliwy.

Dziękuję 🫶🏻 Zobaczymy jak to się potoczy 🫣 Przy prawym jajowodzie mam stwierdzony 8mm polip, a na macicy też mam trochę polipów- lekarz zalecał nic z tym nie robić, także daję sobie czas, bo jednak jakaś trudność to jest. Podobno takie dolegliwości najlepiej leczy ciąża 🥳 Nie wyjdzie teraz, będą następne razy, ale wiadomo, że te emocje podczas pierwszego cyklu są 😎
Powodzenia😉, ciesz się seksem i faktem jakie to ekscytujące bez zabezpieczeń😁
Życzę żeby udało się jak najprędzej ,a polipy nie były przeszkodą

Cześć dziewczyny 😙 w tym cyklu rozpoczęliśmy z mężem starania o dziecko. Stosunek był 3 dni przed owulacją, która wypadała wczoraj, a ja już przypisuję sobie objawy 🫣 Mam nadzieję, że będziemy się wspierać i trzymać wzajemnie kciuki za siebie ✊🏻
Będę lutową testowaczką- konkretnie 9 lutego- chyba oszaleję do tego czasu 😓
Pozdrawiam wszystkie staraczki 🫶🏻☺️
Hej :-) rozumiem Cię, dla mnie te dwa tygodnie od owulki też strasznie się dłużyły, obiecałam sobie że nie będę testować do dnia @, niestety nie wyszło, zrobiłam chyba 3 testy, wylałam morze łez, a dzisiaj niestety zawitała @. Ale o dziwo chyba czuje się spokojniej, chyba widzę w kolejnym cyklu jakaś (pewnie złudną) nadzieję, ale wiem na czym stoję i będę działać dalej chociaż na nic już nie chce się nastawiać. Życzę dużo cierpliwości do dnia testu i trzymam mocno kciuki żebyś zobaczyła 2 kreseczki 😊

Chciałam tylko powiedzieć, że dziś mija 7 tydzień od operacji i uwaga… 🥁 Są moje wyniki histopato! Jutro jadę odebrać!
Told You So Mic Drop GIF by FullMag

Hej :-) rozumiem Cię, dla mnie te dwa tygodnie od owulki też strasznie się dłużyły, obiecałam sobie że nie będę testować do dnia @, niestety nie wyszło, zrobiłam chyba 3 testy, wylałam morze łez, a dzisiaj niestety zawitała @. Ale o dziwo chyba czuje się spokojniej, chyba widzę w kolejnym cyklu jakaś (pewnie złudną) nadzieję, ale wiem na czym stoję i będę działać dalej chociaż na nic już nie chce się nastawiać. Życzę dużo cierpliwości do dnia testu i trzymam mocno kciuki żebyś zobaczyła 2 kreseczki 😊
Współczuję, bardzo mi przykro, że tak to przeżyłaś 😔 My do tego (na razie) podeszliśmy na lajcie, moja przyjaciółka starała się 7 lat o dziecko, odpuścili i zaskoczyło- synek ma 2 latka, a teraz jest w drugiej ciąży i na luty ma termin 🙂 Także wierze, że wszystko się może zdarzyć 🫶🏻
A za Ciebie trzymam kciuki, to na pewno nie będzie złudna nadzieja 😘

Do dziewczyn, które przechodziły biochemiczna ciąże:
Kiedy zaczęłyście krwawić? Zaczyna mnie to trochę niepokoić… teoretycznie lekarze mówili, ze mam czekać do 2 tyg. na krwawienie? Ale już chciałabym, żeby się zaczęło. Zwolnienie mam do końca tygodnia i jakoś nie widzę chodzenia do pracy i czekania na to… Eh. Beta spadła do 17 z 25 wczoraj, wiec wolniutko spada. Pewnie jeszcze kilka dni…
Cześć dziewczyny, śledzę Was trochę i chciałabym się przyłączyć :)
Mi po biochemie raz krwawienie pojawiło się po tygodniu, a przy drugiej późniejszej ciąży jakoś po dwóch tygodniach zaraz. Jak coś to idź przedłuż zwolnienie.

reklama
Do góry