reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Cześć dziewczyny 😙 w tym cyklu rozpoczęliśmy z mężem starania o dziecko. Stosunek był 3 dni przed owulacją, która wypadała wczoraj, a ja już przypisuję sobie objawy 🫣 Mam nadzieję, że będziemy się wspierać i trzymać wzajemnie kciuki za siebie ✊🏻
Będę lutową testowaczką- konkretnie 9 lutego- chyba oszaleję do tego czasu 😓
Pozdrawiam wszystkie staraczki 🫶🏻☺️

reklama
A jak przecieka to już tak na maksa jest potop czy bardziej jak tampon, nadmiarowe kropelki wyciekają? Kurde mam właśnie okres, może spróbuję :D a w nocy jakoś bokiem nie wylatuje? Czy na noc nie używasz?

Oo nie lubię tych testów, oszukały mnie raz, widziałam kiedyś na FB że innej dziewczynie też tak zrobiły. Ale trzymam kciuki żeby Ciebie lepiej potraktowały :D

O rany a ja myślałam czy chodzi że przy okresie trzeba prać, czy może seksy na pralce uprawiać haha :D nawet miałam pytać ale zapominałam :D

Jest opcja na górze "przejdź do nowych" czy jakoś tak :d

Przecieka tak dość mocno jak już jest pełny. Ja w najbardziej obfite dni „wymieniam” go rano, potem około 14 i wieczorem i w tedy zazwyczaj jest wporzadku- zazwyczaj 3 a czadem 4 razy. Pod koniec okresu mogę wymieniać go tylko rano i wieczorem.

Do dziewczyn, które przechodziły biochemiczna ciąże:
Kiedy zaczęłyście krwawić? Zaczyna mnie to trochę niepokoić… teoretycznie lekarze mówili, ze mam czekać do 2 tyg. na krwawienie? Ale już chciałabym, żeby się zaczęło. Zwolnienie mam do końca tygodnia i jakoś nie widzę chodzenia do pracy i czekania na to… Eh. Beta spadła do 17 z 25 wczoraj, wiec wolniutko spada. Pewnie jeszcze kilka dni…
Ja zaczęłam plamić przy becie 6. Trzymaj się 🥺

To jeżeli możesz to umów się do gina na wizytę żeby sprawdził czy coś się tam nie dzieje. Napewno będziesz spokojniejsza 🥰
Wyczytałam internety, ciąża lub pms jest przyczyną🤪 Gdyby po @ się utrzymywało zlożę wizytę lekarzowi.

Obejrzałam film polecony nostalgiczny
- smutek- ale klimat filmu za spokojny, chyba spodziewałam się więcej akcji...

Obejrzałam też "nie ma drugiej takiej" w sumie kiedyś już ogladałam, ale lubię takie mądre, przepełnione miłością filmy, więc kolejny raz uroniłam łezkę.

Pośmiejcie się ja dziś sikłam sobie przed chwilą żeby mieć pamiątkowy mocniejszy test, a skoro mi zostały 😅😅, to co sobie żałować 😅. To już psychiczne 😅, ale ja nigdy do normalnych nie należałam 😅
Ja to zrobiłam dopiero przy becie 1500 żeby mieć taką elegancką kreskę :p ale jak testy wysychają to już nie wyglądają tak super :p

Ja to zrobiłam dopiero przy becie 1500 żeby mieć taką elegancką kreskę :p ale jak testy wysychają to już nie wyglądają tak super :p
Dzisiejsza już mnie zadawala😅. No te pierwsze tak wyschły i gorzej wyglądają 😅. Mam jeszcze 2 czy 3 testy 😅

Załączniki

• IMG_20230126_174533.jpg
    IMG_20230126_174533.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 108
reklama
Do góry