reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Cześć dziewczyny 😙 w tym cyklu rozpoczęliśmy z mężem starania o dziecko. Stosunek był 3 dni przed owulacją, która wypadała wczoraj, a ja już przypisuję sobie objawy 🫣 Mam nadzieję, że będziemy się wspierać i trzymać wzajemnie kciuki za siebie ✊🏻
Będę lutową testowaczką- konkretnie 9 lutego- chyba oszaleję do tego czasu 😓
Pozdrawiam wszystkie staraczki 🫶🏻☺️
cześć, witaj na pokładzie :) mam nadzieję, że nie zabawisz tu dlugo i w lutym wysikasz upragnione dwie kreski :)

reklama
cześć, witaj na pokładzie :) mam nadzieję, że nie zabawisz tu dlugo i w lutym wysikasz upragnione dwie kreski :)
Dziękuję 🫶🏻 Zobaczymy jak to się potoczy 🫣 Przy prawym jajowodzie mam stwierdzony 8mm polip, a na macicy też mam trochę polipów- lekarz zalecał nic z tym nie robić, także daję sobie czas, bo jednak jakaś trudność to jest. Podobno takie dolegliwości najlepiej leczy ciąża 🥳 Nie wyjdzie teraz, będą następne razy, ale wiadomo, że te emocje podczas pierwszego cyklu są 😎

Do góry