Calineczka92
Fanka BB :)
Haha jeszcze nie, w poniedziałek było 61.20 wczoraj było 228 więc ma trochę czasuMoże już jest 1500
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha jeszcze nie, w poniedziałek było 61.20 wczoraj było 228 więc ma trochę czasuMoże już jest 1500
Oby . Wierzę w to jak w moc dobrego żarcia . A na serio- chciałabym czekać na zajście krócej niż na wygojenie cycków po operacji… może już zła passa za mną.U mnie i dziś już jest wyraźna, więc tyle nie musisz czekać
Dżizass .... jakie to piękneDzisiejsza już mnie zadawala. No te pierwsze tak wyschły i gorzej wyglądają . Mam jeszcze 2 czy 3 testy
Piękne, a to nie senDżizass .... jakie to piękne
Będzie dobrze kochana, niedługo clo i jedziesz z tym , nie daj żyć staremuOby . Wierzę w to jak w moc dobrego żarcia . A na serio- chciałabym czekać na zajście krócej niż na wygojenie cycków po operacji… może już zła passa za mną.
Nooo, ja już też chce!!Piękne, a to nie sen
cześć, witaj na pokładzie mam nadzieję, że nie zabawisz tu dlugo i w lutym wysikasz upragnione dwie kreskiCześć dziewczyny w tym cyklu rozpoczęliśmy z mężem starania o dziecko. Stosunek był 3 dni przed owulacją, która wypadała wczoraj, a ja już przypisuję sobie objawy Mam nadzieję, że będziemy się wspierać i trzymać wzajemnie kciuki za siebie
Będę lutową testowaczką- konkretnie 9 lutego- chyba oszaleję do tego czasu
Pozdrawiam wszystkie staraczki
Poproszę 4 razy coca, dwa razy coca Cola a dwa proszę kokę do herbaty dorzucić
Już mu mówiłam, że będzie seks na dzwonek, nie był zbyt szczęśliwy.Będzie dobrze kochana, niedługo clo i jedziesz z tym , nie daj żyć staremu
Dziękuję Zobaczymy jak to się potoczy Przy prawym jajowodzie mam stwierdzony 8mm polip, a na macicy też mam trochę polipów- lekarz zalecał nic z tym nie robić, także daję sobie czas, bo jednak jakaś trudność to jest. Podobno takie dolegliwości najlepiej leczy ciąża Nie wyjdzie teraz, będą następne razy, ale wiadomo, że te emocje podczas pierwszego cyklu sącześć, witaj na pokładzie mam nadzieję, że nie zabawisz tu dlugo i w lutym wysikasz upragnione dwie kreski