wiktoria708
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No baBrzmi jak Adalbert’s
też taki mamNo ba
@Aczkolwiek@to_na_pralkę to chyba nie będziesz musiała kupować , chociaż @LadyCaro i tak woli wymoczona sagęteż taki mam
To walka o twoje doznania estetyczno-smakoweCo za hejt na mnie leci!!!
Cykle mam zazwyczaj 29 dni. Raz miałam dłuższy.A jak długie masz średnio cykle?
Nie
Bo oni piją mocnego earl greya (aromatyzowanego bergamotą). Taka herbata z łyżką cukru jest rewelacyjna zadna inna herbata z mlekiem nie smakuje tak dobrze
W jednej to ta od góry pierwsza pozycja z moich suple:Ale liczy się
No dobra sprostuje, żartowałam z tym
"w jednej pigułce"
Brak pełnych danych - ta grupa była dużo większa na dzień dobry jeśli chodzi o wit. E więc statystyki zachodzenia po wit. E niestety nie powalą nas tutaj raczej na kolana, ale co nas nie zabije...ect.czyli grupa badawcza wzrosła z 2 do 4 osób
O to to to. Wcześniej miałam wit. E z Alliness. Zdążyłam zjeść całe opakowanie a ciąży nie ma...sporo więcej osób liczy ten eksperyment
Ja kocham Earl Grey i piję zazwyczaj 3-5 herbat dziennie moczonych klasycznie, ze się wyrażę ;Pja kocham earl grey. Oczywiście moczony 5 razy.
To by oznaczało 11 dniową fazę lutealną, bez paniki, jest w normie krotka ale generalnie okCykle mam zazwyczaj 29 dni. Raz miałam dłuższy.
no i po moim badaniu.Brak pełnych danych - ta grupa była dużo większa na dzień dobry jeśli chodzi o wit. E więc statystyki zachodzenia po wit. E niestety nie powalą nas tutaj raczej na kolana, ale co nas nie zabije...ect.
Ja też tak sądzę, że poniżej 10 dni to wtedy gorzejTo by oznaczało 11 dniową fazę lutealną, bez paniki, jest w normie krotka ale generalnie ok