reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

😂

Załączniki

• IMG_7013.jpeg
    IMG_7013.jpeg
    88 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Ale liczy się 🤣😜
No dobra sprostuje, żartowałam z tym
"w jednej pigułce" 😁💪
W jednej to ta od góry pierwsza pozycja z moich suple:

Forever Daily (kompleks witamin B i innych tam już jest)
a biorę jeszcze:
Forever Arctic Sea
wit. D3 z Solgaru 4000IU
Ubichinol Q10 z Alliness
Inozytol Aliness
DHEA micronized
Magnez Aliness
Wit.C 1000
NAC Alinnes

czyli grupa badawcza wzrosła z 2 do 4 osób
Brak pełnych danych - ta grupa była dużo większa na dzień dobry jeśli chodzi o wit. E więc statystyki zachodzenia po wit. E niestety nie powalą nas tutaj raczej na kolana, ale co nas nie zabije...ect.;)

sporo więcej osób liczy ten eksperyment :)
O to to to. Wcześniej miałam wit. E z Alliness. Zdążyłam zjeść całe opakowanie a ciąży nie ma...
ja kocham earl grey. Oczywiście moczony 5 razy.
Ja kocham Earl Grey i piję zazwyczaj 3-5 herbat dziennie moczonych klasycznie, ze się wyrażę ;P

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry