Bolilol
Fanka BB :)
przyznawanie się do pewnych rzeczy publicznie niesie za sobą określone ryzykoCo za hejt na mnie leci!!!
Ale potowarzyszę Ci, skupię cześć uwagi na sobie: NIE LUBIĘ HERBATY!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przyznawanie się do pewnych rzeczy publicznie niesie za sobą określone ryzykoCo za hejt na mnie leci!!!
Wiesz, czasem to może nawet lepiejprzyznawanie się do pewnych rzeczy publicznie niesie za sobą określone ryzyko
Ale potowarzyszę Ci, skupię cześć uwagi na sobie: NIE LUBIĘ HERBATY!
mamy dużo herbat, bo Tomek pije bardzo różne. Więc czasem piję normalną jak mi zrobiDawaj adres, herbatę Ci muszę wysłać
Tomek polewaj jej częściej i wyrzucaj torebki do śmietnika od razu (mam nadzieje, ze usłyszał me wołanie)mamy dużo herbat, bo Tomek pije bardzo różne. Więc czasem piję normalną jak mi zrobi
o, niechcący wyjawiłam imię mojego StaruszkaTomek polewaj jej częściej i wyrzucaj torebki do śmietnika od razu (mam nadzieje, ze usłyszał me wołanie)
Tomek czasem jak zobaczy, ze zapomniałam sobie wyjać torebki Sagi po 5 sekundach to ma przerażenie w oczachTomek polewaj jej częściej i wyrzucaj torebki do śmietnika od razu (mam nadzieje, ze usłyszał me wołanie)
Bo pewnie już sam będzie musiał sobie ją wypićTomek czasem jak zobaczy, ze zapomniałam sobie wyjać torebki Sagi po 5 sekundach to ma przerażenie w oczach
Swoje ostatnio tez wyjawilaso, niechcący wyjawiłam imię mojego Staruszka
dokładnie!!Bo pewnie już sama będzie musiał sobie ją wypić