LadyCaro
Fanka BB :)
o, nie pamiętam, ale to to bym wyjawiła nawet świadomieSwoje ostatnio tez wyjawilas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o, nie pamiętam, ale to to bym wyjawiła nawet świadomieSwoje ostatnio tez wyjawilas
O bobie biedny za Chiny bym tego nie wypiła na jego miejscuBo pewnie już sama będzie musiał sobie ją wypić
A jak długie masz średnio cykle?Dziewczyny, byłam dzisiaj znowu na monitoringu, owulacja jest teraz 18 dc, czyli testy owulacyjne mi dobrze pokazywały. Ginekolog powiedział, że trochę późno, ale no nic się nie dzieje. Druga faza cyklu według niego trochę za krótka. W sumie jak wszystko jest Ok, to dlaczego nie wychodzi. Będę musiała dalszą diagnostykę robić. Echh.. Następny cykl tez będziemy monitorować. Najgorsze jest to, że staraliśmy się z mężem tylko wczoraj, dzisiaj nic nie będzie, bo wyjechał służbowo. Ginekolog kazał się starać dzisiaj, ale no siła wyższa.
NieA czy jakaś mądra osoba może mi powiedzieć, czy jak piję 6-7 herbat dziennie mogę sobie zaszkodzić?
To są słabe herbaty, tak moczone 5 razy (wiecie, 5krotnie torebka wyjeta i zamoczona). Zwykła czarna herbata.
Bo oni piją mocnego earl greya (aromatyzowanego bergamotą). Taka herbata z łyżką cukru jest rewelacyjna zadna inna herbata z mlekiem nie smakuje tak dobrzeKażdy ma swoje smaki, w Irlandii za to piją tylko czarna herbatę z kleksem mleka, inaczej nie wypiją . Próbowałam, ich czarna herbata inaczej smakuje niż te trafione w Polsce i taka bawarka jakby to inaczej tam smakuje .
Moje właśnie przyszły więc też dołączam do grupy badawczejczyli na 3 osoby w grupie badawczej 1 zaszła, 1 nie, a 1 jest niewiadomą.
Od tego miesiąca eksperyment liczy sobie 5 osób, zobaczymy jaka będzie tendencja
Właśnie piłam i mi smakuje, ale nie czytałam składu. Muszę poprosić żeby mi wysłali nazwę i skład .A jak długie masz średnio cykle?
Nie
Bo oni piją mocnego earl greya (aromatyzowanego bergamotą). Taka herbata z łyżką cukru jest rewelacyjna zadna inna herbata z mlekiem nie smakuje tak dobrze
Brzmi jak Adalbert’sA jak długie masz średnio cykle?
Nie
Bo oni piją mocnego earl greya (aromatyzowanego bergamotą). Taka herbata z łyżką cukru jest rewelacyjna zadna inna herbata z mlekiem nie smakuje tak dobrze
wiesz co na tym to ja się akurat nie wzorowałam bo po prostu chciałam mieć je wszystkie tak po kolei wrzucone natomiast wtedy było jakoś słabo bo chyba w granicach 1 a rzeczywiście jakbym miała patrzec na ten z 27 czy 28 to już było grubo więcej.a jak Ci premom oceniło drugi test z 23/12? Na jaką "moc"?
Ja tez zawsze jak jestem w Londynie to kupuję wielką porcję, przez walizkę czuć jej zapach ale ja lubię ciut mocniejszą albo bardzo mocną właśnie z mlekiemja kocham earl grey. Oczywiście moczony 5 razy.