reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Dziewczyny, byłam dzisiaj znowu na monitoringu, owulacja jest teraz 18 dc, czyli testy owulacyjne mi dobrze pokazywały. Ginekolog powiedział, że trochę późno, ale no nic się nie dzieje. Druga faza cyklu według niego trochę za krótka. W sumie jak wszystko jest Ok, to dlaczego nie wychodzi. Będę musiała dalszą diagnostykę robić. Echh.. Następny cykl tez będziemy monitorować. Najgorsze jest to, że staraliśmy się z mężem tylko wczoraj, dzisiaj nic nie będzie, bo wyjechał służbowo. Ginekolog kazał się starać dzisiaj, ale no siła wyższa.
A jak długie masz średnio cykle?
A czy jakaś mądra osoba może mi powiedzieć, czy jak piję 6-7 herbat dziennie mogę sobie zaszkodzić?
To są słabe herbaty, tak moczone 5 razy (wiecie, 5krotnie torebka wyjeta i zamoczona). Zwykła czarna herbata.
Nie :)
Każdy ma swoje smaki, w Irlandii za to piją tylko czarna herbatę z kleksem mleka, inaczej nie wypiją 😁. Próbowałam, ich czarna herbata inaczej smakuje niż te trafione w Polsce i taka bawarka jakby to inaczej tam smakuje 😁.
Bo oni piją mocnego earl greya (aromatyzowanego bergamotą). Taka herbata z łyżką cukru jest rewelacyjna :) zadna inna herbata z mlekiem nie smakuje tak dobrze ;)

A jak długie masz średnio cykle?

Nie :)

Bo oni piją mocnego earl greya (aromatyzowanego bergamotą). Taka herbata z łyżką cukru jest rewelacyjna :) zadna inna herbata z mlekiem nie smakuje tak dobrze ;)
Właśnie piłam i mi smakuje, ale nie czytałam składu. Muszę poprosić żeby mi wysłali nazwę i skład 😁.

reklama
Do góry