reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Ja mam też dzisiaj niechęć do pracy, robię tylko to co muszę, na szczęście dzień bez terapii, bo totalnie nie mam weny. Marzę tylko żeby się rzucić na wyro. Nawet libido mi po okresie nie wróciło, jestem totalnie doniczegowata.
Chociaż nastrój w miarę stabilnie, to na plus. Myślę, że brak słońca jednak robi swoje, w Turcji było mi zdecydowanie lepiej.

reklama
Witajcie
miałam 3 podejście do IUI 14.01, jutro planuje iść na beta hcg, nie za wcześnie ? Nie robiłam testu z moczu.

Jeśli teraz już jest to może coś się po prostu oczyściło. Jak reszta będzie w porządku to dobrze, ale jak coś Cię zaniepokoi to skonsultuj się z lekarzem. Pytałam o to, bo ja z reguły okresy mam raczej skąpe a czasem wypadają ze mnie, dosłownie, kawałki tkanki 😒😒😒

Rany ja tez tak mam, ciągle chodzę głodna ale na nic nie mam apetytu 😒😒 czuję głód ale jak mam coś zjeść to mi się odechciewa. Jem bo musze ale bez przyjemności. Może to ten glucophage xr tak na mnie działa 🙄
chciałabym, zeby meta xr tak na mnie działała, ale mogę jeść i jeść :D

Nie mozna skanu wyslać?
Nasza firma cudowna blokuję mi żebym mogła wysłać na prywatna skrzynkę wysłać akurat ten plik, nawet zip hasłowany nie przechodzi 😪 i chce oryginał wysłany do Wawy na 1🤷‍♀️. Więc chcąc nie chcąc muszę jutro, bo w poniedziałek już ciężko ryzykować 😪. Jak zwykle obudzili się na ostatnią chwilę, że na luty już musi być w Warszawie🤷‍♀️

reklama
Do góry