Pati2388
Fanka BB :)
"Czego naprawdę chcemy" o ile dobrze pamiętamDawać mi tu tytuł ponoć smutny film o staraniach jakiś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
"Czego naprawdę chcemy" o ile dobrze pamiętamDawać mi tu tytuł ponoć smutny film o staraniach jakiś?
O rany, ja tak lubię illusion a w ogóle mi się nie skojarzyłood nazwy płyty mojego kiedyś ulubionego zespołu
Ja jestem aktualnie na pudełkach wiec i tak jem niedużo, ale na sile i jakoś mimo to wcale nie chudnę takżechciałabym, zeby meta xr tak na mnie działała, ale mogę jeść i jeść
A co z dieta od dietetyka? Już nie.O rany, ja tak lubię illusion a w ogóle mi się nie skojarzyło
Ja jestem aktualnie na pudełkach wiec i tak jem niedużo, ale na sile i jakoś mimo to wcale nie chudnę także
Ja je mam i tylko raz przegapiłam pik , są drogie ale wygodne , nie trzeba się zastanawiać , bo wszystko jest na wyświetlaczuZamówiłam wczoraj testy owulacyjne z clearblue te wykrywające dwa hormony (LH i estrogen). Czy któraś ma i poleca bądź nie poleca?
Musiałam na razie zrezygnować niestety bo dojazdy raz w dół polski do lekarzy a zaraz w druga stronę do dietetyka mnie wykańczały co i rusz musiałam urlop brać a teraz przed ivf jest mi go szkoda. Ale dużo nawyków mi zostało i wybieram pudełka tak, że w zasadzie są dość zbliżone do jej wytycznych, jedynie warzyw sobie dokładam na własna rękę bo oni dają malutko. jak zrezygnujemy z kateringu to wracam do jej rozpisek bo przyzwoicie waga spadała, dobrze się czułam i przede wszystkim bardzo mi się poprawiły wyniki.A co z dieta od dietetyka? Już nie.
Ja co cykl sobie wkręcam ze wcześniej mnie nie kłuło/bolałoKłuje mnie prawy jajnik, czytam, że przed @ to normalne? Nie przypominam sobie z wczesniejszych cykli bym tak czuła jajnik, bóle miesiączkowe też raczej odczuwam dopiero 1 dnia @ ... eh te kobiece problemy - juz sobie za chwile nawkręcam, że nie dość, że mam jeden jajnik to zaraz cos się tam złego podzieje
No ja właśnie czekam na rozpiskę z Respo. Ale już sobie gotuje różne dania od nich i sa super, mega smaczne, nie czuje, ze to dieta. Ta moja dietetyk dla mnie była do bani, dzisiaj jej powiedziałam, ze chciałabym zakończyć współpracę. To zadzwoniła, żeby zapytać, czy u mnie wszystko w porządkuMusiałam na razie zrezygnować niestety bo dojazdy raz w dół polski do lekarzy a zaraz w druga stronę do dietetyka mnie wykańczały co i rusz musiałam urlop brać a teraz przed ivf jest mi go szkoda. Ale dużo nawyków mi zostało i wybieram pudełka tak, że w zasadzie są dość zbliżone do jej wytycznych, jedynie warzyw sobie dokładam na własna rękę bo oni dają malutko. jak zrezygnujemy z kateringu to wracam do jej rozpisek bo przyzwoicie waga spadała, dobrze się czułam i przede wszystkim bardzo mi się poprawiły wyniki.
Ten tydzień to jakaś masakra. Mam doła, chodzę wewnętrznie podkurwiona, natłok myśli, też bym tylko spala i najchętniej pocieszała się czekoladaNie wiem, czy też tak macie, ale ja od kilku dni non stop jestem śpiąca, nie wiem, czy coś z ciśnieniem? Ciągle śpiąca i głodna.
Ja w cienie nie potrafię, muszę mieć gruba widoczna krechę, bym uznała, że coś widzę jestem za leniwaNo ja też miałam wrażenie, że coś widzę, ale ja mam skłonność do widzenia tego czego nie ma, więc się nie odzywałam.
No ja przed okresem bardzo czuję, raz bardziej raz mniej nie wiem za to co znaczy pojecie "tkliwe sutki" oczywiście w odniesieniu do ciąży. I nieraz przed okresem sprawdzam stopień tkliwości, bo może tym razem bolą na ciążęKłuje mnie prawy jajnik, czytam, że przed @ to normalne? Nie przypominam sobie z wczesniejszych cykli bym tak czuła jajnik, bóle miesiączkowe też raczej odczuwam dopiero 1 dnia @ ... eh te kobiece problemy - juz sobie za chwile nawkręcam, że nie dość, że mam jeden jajnik to zaraz cos się tam złego podzieje