reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Kłuje mnie prawy jajnik, czytam, że przed @ to normalne? Nie przypominam sobie z wczesniejszych cykli bym tak czuła jajnik, bóle miesiączkowe też raczej odczuwam dopiero 1 dnia @ ... eh te kobiece problemy - juz sobie za chwile nawkręcam, że nie dość, że mam jeden jajnik to zaraz cos się tam złego podzieje 😥💆‍♀️

A co z dieta od dietetyka? Już nie.
Musiałam na razie zrezygnować niestety bo dojazdy raz w dół polski do lekarzy a zaraz w druga stronę do dietetyka mnie wykańczały ☹️ co i rusz musiałam urlop brać a teraz przed ivf jest mi go szkoda. Ale dużo nawyków mi zostało i wybieram pudełka tak, że w zasadzie są dość zbliżone do jej wytycznych, jedynie warzyw sobie dokładam na własna rękę :) bo oni dają malutko. jak zrezygnujemy z kateringu to wracam do jej rozpisek bo przyzwoicie waga spadała, dobrze się czułam i przede wszystkim bardzo mi się poprawiły wyniki.

Kłuje mnie prawy jajnik, czytam, że przed @ to normalne? Nie przypominam sobie z wczesniejszych cykli bym tak czuła jajnik, bóle miesiączkowe też raczej odczuwam dopiero 1 dnia @ ... eh te kobiece problemy - juz sobie za chwile nawkręcam, że nie dość, że mam jeden jajnik to zaraz cos się tam złego podzieje 😥💆‍♀️
Ja co cykl sobie wkręcam ze wcześniej mnie nie kłuło/bolało 🤦‍♀️
raz miałam taki ból ze myślałam ze faktycznie ciąża albo ze coś się dzieje złego i 2tyg później byłam na wizycie u gina żeby sprawdził
Ale życzę Ci żeby w Twoim wypadku była to ciąża 🥰

Musiałam na razie zrezygnować niestety bo dojazdy raz w dół polski do lekarzy a zaraz w druga stronę do dietetyka mnie wykańczały ☹️ co i rusz musiałam urlop brać a teraz przed ivf jest mi go szkoda. Ale dużo nawyków mi zostało i wybieram pudełka tak, że w zasadzie są dość zbliżone do jej wytycznych, jedynie warzyw sobie dokładam na własna rękę :) bo oni dają malutko. jak zrezygnujemy z kateringu to wracam do jej rozpisek bo przyzwoicie waga spadała, dobrze się czułam i przede wszystkim bardzo mi się poprawiły wyniki.
No ja właśnie czekam na rozpiskę z Respo. Ale już sobie gotuje różne dania od nich i sa super, mega smaczne, nie czuje, ze to dieta. Ta moja dietetyk dla mnie była do bani, dzisiaj jej powiedziałam, ze chciałabym zakończyć współpracę. To zadzwoniła, żeby zapytać, czy u mnie wszystko w porządku 🙄

reklama
Nie wiem, czy też tak macie, ale ja od kilku dni non stop jestem śpiąca, nie wiem, czy coś z ciśnieniem? Ciągle śpiąca i głodna.
Ten tydzień to jakaś masakra. Mam doła, chodzę wewnętrznie podkurwiona, natłok myśli, też bym tylko spala i najchętniej pocieszała się czekolada🥲😌
No ja też miałam wrażenie, że coś widzę, ale ja mam skłonność do widzenia tego czego nie ma, więc się nie odzywałam😋.
Ja w cienie nie potrafię, muszę mieć gruba widoczna krechę, bym uznała, że coś widzę 😆 jestem za leniwa 😃
No ja przed okresem bardzo czuję, raz bardziej raz mniej :) nie wiem za to co znaczy pojecie "tkliwe sutki" 😆 oczywiście w odniesieniu do ciąży. I nieraz przed okresem sprawdzam stopień tkliwości, bo może tym razem bolą na ciążę 😁🙄
Życzę Ci, by u Ciebie było coś na rzeczy 🍀✊✊✊

Do góry