reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

No ja właśnie czekam na rozpiskę z Respo. Ale już sobie gotuje różne dania od nich i sa super, mega smaczne, nie czuje, ze to dieta. Ta moja dietetyk dla mnie była do bani, dzisiaj jej powiedziałam, ze chciałabym zakończyć współpracę. To zadzwoniła, żeby zapytać, czy u mnie wszystko w porządku 🙄
Ta moja była spoko, kontakt dobry i sprawiała wrażenie, ze zna się na rzeczy, ale powiedziałam wprost, ze będziemy podchodzić do ivf i wydawanie raz w mcu 1400zl na dietetyka plus zakupy spożywcze plus dojazdy 200km to dla mnie teraz za duży wydatek, wole te pieniądze teraz odłożyć na kupkę. Katering wychodzi mnie ok tysiąc złotych na m-c i mam wszystko w nosie, jestem w sklepie raz w tygodniu po warzywa za 30zl :) a za chwile wrócimy do normalności i po prostu będę kontynuować tamte zalecenia póki nie osiągnę zamierzonego celu lub zajdę w ciąże 😀

reklama
Od razu wyrzuciłam ten skrzep bo byłam w pracy 😅
Tak polecam. Ja używam rozmiar L ze względu na mój wzrost i wysoko umieszczoną szyjkę macicy. Bardzo ułatwiają mi życie. Czasami można przecieknąć np w drugim czy trzecim dniu kiedy kubeczek zaczyna się robić pełny. Mimo tego nie wyobrażam sobie życia bez niego. Też używam go do zatrzymania nasienia na trochę dłużej.
A jak przecieka to już tak na maksa jest potop czy bardziej jak tampon, nadmiarowe kropelki wyciekają? Kurde mam właśnie okres, może spróbuję :D a w nocy jakoś bokiem nie wylatuje? Czy na noc nie używasz?
Wiem ze na tym foto nic nie widać ,jeszcze 3 godziny i kończę prace i ide do rossmana
Oo nie lubię tych testów, oszukały mnie raz, widziałam kiedyś na FB że innej dziewczynie też tak zrobiły. Ale trzymam kciuki żeby Ciebie lepiej potraktowały :D
Wszystkim TAAAK!! Ten oldskul to ja 😅
O rany a ja myślałam czy chodzi że przy okresie trzeba prać, czy może seksy na pralce uprawiać haha :D nawet miałam pytać ale zapominałam :D
Oddalam się na chwilę od forum, chyba muszę sobie zapisywać na której stronie skończyłam, za kilka godzin pewnie będzie kolejne kilka (albo kilkanaście) stron 😁.
Jest opcja na górze "przejdź do nowych" czy jakoś tak :d

Ta moja była spoko, kontakt dobry i sprawiała wrażenie, ze zna się na rzeczy, ale powiedziałam wprost, ze będziemy podchodzić do ivf i wydawanie raz w mcu 1400zl na dietetyka plus zakupy spożywcze plus dojazdy 200km to dla mnie teraz za duży wydatek, wole te pieniądze teraz odłożyć na kupkę. Katering wychodzi mnie ok tysiąc złotych na m-c i mam wszystko w nosie, jestem w sklepie raz w tygodniu po warzywa za 30zl :) a za chwile wrócimy do normalności i po prostu będę kontynuować tamte zalecenia póki nie osiągnę zamierzonego celu lub zajdę w ciąże 😀
Catering za tysiaka? Gdzie to i ile kcal? :)

Dziewczyny nie wiem ja już tyle razy miałam jakiś w głowie cienie podkreślam w głowie bo mój mąż niczego nie widział że nawet nie wiem jak do tego podejść …bardziej chyba ufam waszym oczom.. Na tamtym teście z rana nic nie ma więc nie wiem co ja tam widziałam no przez chwilę jakąś coś było może nie wiem…

Załączniki

• IMG_3143.jpeg
    IMG_3143.jpeg
    137,5 KB · Wyświetleń: 127
Marzy mi się poleżeć w wannie, ale muszę jechać z kotem do weta po 18, a później odwieźć go do domu i jechać do Lidla, bo nie mam żadnych owoców ani kiełków, a endometrium samo nie urosnie. I po suple do paczkomatu. Gdzie jest weekend?! I gdzie mój okres?!

Dziewczyny nie wiem ja już tyle razy miałam jakiś w głowie cienie podkreślam w głowie bo mój mąż niczego nie widział że nawet nie wiem jak do tego podejść …bardziej chyba ufam waszym oczom.. Na tamtym teście z rana nic nie ma więc nie wiem co ja tam widziałam no przez chwilę jakąś coś było może nie wiem…
no tu coś ewidentnie widać! Tylko kurde jakieś szare. Nie mów tylko, że kupiłaś jeden test

toż to kreska jest. Miałam podobną przy biochemie. Beta beta beta

reklama
Marzy mi się poleżeć w wannie, ale muszę jechać z kotem do weta po 18, a później odwieźć go do domu i jechać do Lidla, bo nie mam żadnych owoców ani kiełków, a endometrium samo nie urosnie. I po suple do paczkomatu. Gdzie jest weekend?! I gdzie mój okres?!
gdzie jest weekend, bo padam już na ryj? I gdzie Twój okres?
Mi sie tak nie chce ale jadę na rurę. Trzeba dupke ruszać

Do góry