Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Komu Nokia 6020 w abonamencie za złotówkę ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Test biały okresu nie ma jak nigdy cykl już 27 dni a zawsze 25
Ojaaaa, to były sprzętyKomu Nokia 6020 w abonamencie za złotówkę ?
Mam tak samoJa jiz bym mega chciala dostać okres zeby zacząć następny cykl.
I mieć w nim szansę
o tak racja przepraszam, muszę się wypisać z testowania, dzięki @LadyCaro za czujność@klaudioszek to zamulił dupe i w ciąży od grudnia jest, ale zapomniał się wypisac xD
Mój się właściwie dopiero zaczął, 7 dzień, ale następny też będzie obfity w nowe, więc sama nie wiem, czy czekam, czy właśnie się obawiam …Ja jiz bym mega chciala dostać okres zeby zacząć następny cykl.
I mieć w nim szansę
Jeśli teraz już jest to może coś się po prostu oczyściło. Jak reszta będzie w porządku to dobrze, ale jak coś Cię zaniepokoi to skonsultuj się z lekarzem. Pytałam o to, bo ja z reguły okresy mam raczej skąpe a czasem wypadają ze mnie, dosłownie, kawałki tkankiNie sprawdzałam tego dokładnie wiec nie wiem za bardzo. Byłam w ruchu od rana bo to się zadziało w pracy a ja w pracy jestem cały czas w ruchu.
Rany ja tez tak mam, ciągle chodzę głodna ale na nic nie mam apetytu czuję głód ale jak mam coś zjeść to mi się odechciewa. Jem bo musze ale bez przyjemności. Może to ten glucophage xr tak na mnie działaJa rano budząc się jestem glodna jak wilk.... i wypijam kawe, po czym nie chce mi sie jeść... albo jestem glodna, robie cos pysznego jak np wczoraj kurczaka z cukinią, papryką, cebulą i ryżem, po czym gdy jest gotowe już mi sie nie chce jeść. Pytanie czemu nie chudnę? Juz trzeci tydz nie wchodze na wagę ze strachu