reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Ja rano budząc się jestem glodna jak wilk.... i wypijam kawe, po czym nie chce mi sie jeść... albo jestem glodna, robie cos pysznego jak np wczoraj kurczaka z cukinią, papryką, cebulą i ryżem, po czym gdy jest gotowe już mi sie nie chce jeść. Pytanie czemu nie chudnę? Juz trzeci tydz nie wchodze na wagę ze strachu 🤣🤣🤣
Ja to z kolei jem bardzo dużo, ale coś ostatnio jestem wiecznie nienasycona, ale nie do końca wiek na co mam ochotę, mam wrażenie, że ciągle jem podobnie, najchętniej jadłabym cały czas na mieście, ale to ani zdrowe ani ekononomiczne, ale już myślę, czy nie iść dzisiaj na indyjskie…

A ja dalej nie do końca ogarniam kto jest kim 😂😅 ale obiecuję poprawę 😂

ja tak mam od wtorku, masakra , chyba coś z ciśnieniem jest, w nocy zasnąć nie mogłam a teraz bym spała cały czas, ledwo nad biurkiem widzę żeby nie usnąć, ale jeszcze 15 minut i koniec pracy
Ja przez ostatnie 3 dni mialam migrenowy bol glowy, wiec to ciśnienie faktycznie niesprzyjające było.

reklama
Do góry