Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie ja po avatarach najbardziej wiem kto jest kimA już najgorzej jak ktoś jednocześnie zmieni avatar
Oj tam black_angel jest jeden i dopasowałam sobie avatar pod wszystkie cienie ktore produkuje jak na taśmie -też jestem oburzona, nie wiem kto jest kim
Czekaj aż pojawi się ktoś z nickiem „black_angel2”.Oj tam black_angel jest jeden i dopasowałam sobie avatar pod wszystkie cienie ktore produkuje jak na taśmie -
Ja widzę cośWiem ze na tym foto nic nie widać ,jeszcze 3 godziny i kończę prace i ide do rossmana
No ja też miałam wrażenie, że coś widzę, ale ja mam skłonność do widzenia tego czego nie ma, więc się nie odzywałam.Ja widzę coś
Ja rano budząc się jestem glodna jak wilk.... i wypijam kawe, po czym nie chce mi sie jeść... albo jestem glodna, robie cos pysznego jak np wczoraj kurczaka z cukinią, papryką, cebulą i ryżem, po czym gdy jest gotowe już mi sie nie chce jeść. Pytanie czemu nie chudnę? Juz trzeci tydz nie wchodze na wagę ze strachuNie wiem, czy też tak macie, ale ja od kilku dni non stop jestem śpiąca, nie wiem, czy coś z ciśnieniem? Ciągle śpiąca i głodna.
No chyba nie, wykurzę na miotleCzekaj aż pojawi się ktoś z nickiem „black_angel2”.
A ja dalej nie do końca ogarniam kto jest kim ale obiecuję poprawęDokładnie ja po avatarach najbardziej wiem kto jest kim
ja tak mam od wtorku, masakra , chyba coś z ciśnieniem jest, w nocy zasnąć nie mogłam a teraz bym spała cały czas, ledwo nad biurkiem widzę żeby nie usnąć, ale jeszcze 15 minut i koniec pracyNie wiem, czy też tak macie, ale ja od kilku dni non stop jestem śpiąca, nie wiem, czy coś z ciśnieniem? Ciągle śpiąca i głodna.