reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Nie wiem, czy też tak macie, ale ja od kilku dni non stop jestem śpiąca, nie wiem, czy coś z ciśnieniem? Ciągle śpiąca i głodna.
Ja rano budząc się jestem glodna jak wilk.... i wypijam kawe, po czym nie chce mi sie jeść... albo jestem glodna, robie cos pysznego jak np wczoraj kurczaka z cukinią, papryką, cebulą i ryżem, po czym gdy jest gotowe już mi sie nie chce jeść. Pytanie czemu nie chudnę? Juz trzeci tydz nie wchodze na wagę ze strachu 🤣🤣🤣

reklama
Dokładnie ja po avatarach najbardziej wiem kto jest kim 😅
A ja dalej nie do końca ogarniam kto jest kim 😂😅 ale obiecuję poprawę 😂
Nie wiem, czy też tak macie, ale ja od kilku dni non stop jestem śpiąca, nie wiem, czy coś z ciśnieniem? Ciągle śpiąca i głodna.
ja tak mam od wtorku, masakra , chyba coś z ciśnieniem jest, w nocy zasnąć nie mogłam a teraz bym spała cały czas, ledwo nad biurkiem widzę żeby nie usnąć, ale jeszcze 15 minut i koniec pracy

Do góry