hachette
Fanka BB :)
Bonżur jak tam młodzież? Trochę się poprawiło?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biorę dopiero od zeszłego czwartku wiec nie, będę powtarzać badania za 4 tygodniehaha no to rzeczywiście te moje to tyle co kot napłakał a robiłaś już może jakieś kontrolne by zobaczyć jak szybko spada? Byłaś już wcześniej na lekach by obniżyć TSH?
jak będziesz miała okazję to idź, pokazuje wszystko w przystępny sposób, ma ogromne umiejętności i dużo wiedzy, a do tego jest naprawdę przecudną osobą uwielbiam ją kilka razy byłam u niej na warsztatach, zawsze na wszystkich blokach i 6-7h z nią na sali mija jak chwilanie obserwowałam, miałam iść kiedyś do niej na zajęcia ale w końcu nie trafiłam
to też mam, ale wolę roler. Jeden mój kot kocha wszystko co wibruje i przychodzi wtedy i przeszkadza, a ślini się przy tym niesamowicieA ja polecam zamiast rolowania pistolet do masażu kupiłam mężowi na święta kilka lat temu i używamy co 2-3 tygodnie
taaa, ja dalej czekam na wynik histopato, miał być po 4 tygodniach i na wypisie mam, że z wynikiem do swojego lekarza na kontrol, wczoraj dzwoniłam, dalej nie ma. Mam dzwonić w czwartek, a w czwartek mija 7 tygodni Już miałam się na wizytę umawiać do gina bez wyników, ale dostałam okres, to zrobię to później Mam cichą nadzieję, że zobaczy, że tam wszystko ładnie i skróci mi okres czekania, bo jak czytałam publikacje naukowe z dokładnie takich przypadków jak mój (tylko zagraniczne) to tam pisali o banach na 3 miesiąceJa tez Ci odliczam
Ja tez mam letrox ale 50mg x1 a ginekolog powiedział żebym się nie pierniczyla i brała x2
Trzeba było odpowiedziedzieć, że po to żeby cały dzień leżeć w łózku i kochać się z mężem. Każdy kto ma dzieci, będzie zazdroscić„Nie masz dzieci to po co Ci wolne w majówkę?”….
„Kocham” moją jedną koleżankę w pracy …
A badałaś KIRY może?Czekam na krwawienie po biochemie... ostatnie dni były zatrważające.... najpierw ogromna radość, że pierwszy raz się udało po 4 latach i pewnośc, że wszystko będzie dobrze, a później nagle ogromny niedopisania smutek, mam nadzieję, że organizm sam sobie poradzi z oczyszczeniem ;( wczoraj rozpaczałam, dziś czuje sie troszkę lepiej...
Gratuluję bardzo się cieszęMam wyniki ostatnio beta 61.20 i progesteron 32.44
Kochana trzymam kciuki za Ciebie, dołączaj do mamusiek październikowychNo i dobrze odpowiedziałaś. Wciąż zastanawia mnie jak tak można komuś powiedzieć...brak empatii
Wspaniały mąż i nie załamuj się! Jak nie mam cionsza teraz to też dopiero w kwietniu, więc będziemy razem pauzować i kibicować innym!
@Panda91 @ewm przykro mi dziewczyny, dużo sił dla was!
Kciuki za wizytę i by udało się znaleźć odpowiedzi na wszystkie pytania!
No cuuudna ciąża gratulacje przyrost taki, że woooow
Mój progesteron w 6 dpo ponad 16. Owulacja była zatem, czekam z niecierpliwością na kreski, mi odpowiada mała waga - nikt u mnie nie ma w ten czas urodzin