reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
może pilnowac by ciężar był na całej stopie, głównie na pięcie i zacząć od przysiadów na krzesełko by nauczyć się jak najbardziej wypinać tyłek?

Agata Zająć w swoich programach dużo tłumaczy o technice, polecam ❤️ ma darmowy kanał na YouTube
ja też slyszałam, ze lepiej się bardziej pochylić do przodu i wtedy idzie bardziej w tyłek. I to chyba się wiażę z tym wypinaniem tyłka

Kto mi może powiedzieć co mam zrobić jak przy przysiadach czuję i mam zakwasy na przodzie uda a nie na dupie?
mi przy rozciąganiu i wzmacnianiu instruktorka zawsze mówiła, że jeżeli czuje coś innego niż to, nad czym teoretycznie pracuje, to może być tak, że to co czuje jest słabsze niż to, nad czym pracuje po prostu. Więc jak czujesz czwórki zamiast dupy, to może po prostu dlatego, że masz czwórki słabe.
Ale oczywiście złego wykonywania ćwiczenia nie można wykluczyć.

Letrox w jakiej dawcę bierzesz?

Jeśli długo idą starania, a inne rzeczy przebadane, to można w to mocno uderzać, zmieniać endokrynologów aż do skutku

Błędne myślenie. Duże TSH to może być 5 i więcej, a nie 2.5

Taki nie za pomocny 😂

Przyzwyczajaj się 😂😂 teraz to już będzie norma 😁
Stary: dlaczego płaczesz?
Ja: Bo ta Pani biega, a ja nie mogę.
Stary: przed ciaza nie biegalas!
Ja: no i co z tego ?
I szloch 😂😂🙄🙄
Kochana 💚💚💚 ależ działasz pozytywnie swoimi wypowiedziami ❤️

reklama
Do góry