reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Letrox w jakiej dawcę bierzesz?
1x50mg z zalecenia endo, gin kazał brać x2 ale nie wiem czy obie naraz? Bo letrox tylko na czczo pół godziny przed innymi posiłkami, prawda? Nie wiem co robić, boje się, ze jak wezme letrox i glucophage w dawkowaniu takim jak kazał ginekolog to endo mnie z*ebie, ze nie po to ona mi daje leki i wytyczne żebym sobie konsultowala z innymi i brała inaczej niż ona wskaże. 🙄

reklama
Odpowiedziałam, że właśnie dlatego, że nie mam to biorę kiedy chce. A jej zdanie mnie nie obchodzi. Ale to typ osoby, która uważa, że jeśli nie masz dzieci to nie masz spraw, nie masz żadnych problemów.
No i dobrze odpowiedziałaś. Wciąż zastanawia mnie jak tak można komuś powiedzieć...brak empatii
Jestem jestem dziękuję że pytasz 😘
Po cichutku was czytam😊
Miałam nie najlepsze ostatnie dwa dni powiedziałam mężowi że chce zrezygnować z naszych starań że za dużo mnie to nerwów kosztuje🥺 a mój mąż oaza spokoju w tym temacie usiadł ze mną porozmawiał przytulił uspokoił (osobisty psychog😊) I tak zmieniłam moje myślenie. Po raz pierwszy dopadł mnie taki smutek taka rozpacz może też dlatego że on wyjeżdża za miesiąc i wraca w kwietniu więc w lutym starania marzec odpada i potem dopiero kwiecień.
Upadłam ale podnoszę się i działam dalej co ma być to będzie ❤️
Wspaniały mąż i nie załamuj się! Jak nie mam cionsza teraz to też dopiero w kwietniu, więc będziemy razem pauzować i kibicować innym!

@Panda91 @ewm przykro mi dziewczyny, dużo sił dla was!
Dobrze, to tak skrótowo, w punktach 🙂:
1. Kwestia pojawienia się naturalnie okresu, bez duphastonu, jak teraz dalej z jego przyjmowaniem? Czy czekamy na kolejny okres naturalnie?
2. Zbadanie, czy infekcja jest doleczona (nadal niestety czuję swędzenie i suchość).
3. Omówienie planu stymulacji clo, ile miesięcy próbujemy, kiedy przejście na letrozol.

To właściwie takie trzy tematy, ale dość rozległe.
Kciuki za wizytę i by udało się znaleźć odpowiedzi na wszystkie pytania!
Mam wyniki ostatnio beta 61.20 i progesteron 32.44
No cuuudna ciąża:) gratulacje:) przyrost taki, że woooow

Mój progesteron w 6 dpo ponad 16. Owulacja była zatem, czekam z niecierpliwością na kreski, mi odpowiada mała waga - nikt u mnie nie ma w ten czas urodzin :)

Przechwytywanie.JPG

reklama
Do góry