Kaala
Fanka BB :)
No wyniki piękne cieszę sięMam wyniki ostatnio beta 61.20 i progesteron 32.44
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wyniki piękne cieszę sięMam wyniki ostatnio beta 61.20 i progesteron 32.44
witaj siostro w morzu krwi!A ja zapomniałam się pochwalić, że dzisiaj rano rozpoczęłam kolejny cykl - jeszcze tylko 4
Pięknie rośnie gratulacjeMam wyniki ostatnio beta 61.20 i progesteron 32.44
4 do dedlajnu?A ja zapomniałam się pochwalić, że dzisiaj rano rozpoczęłam kolejny cykl - jeszcze tylko 4
Ja pływałam w weekend .witaj siostro w morzu krwi!
ja w sumie to jeszcze nie pływam, na razie bardziej plamie, ale kurde niech już jaj sobie ze mnie nie robi i się rozkręca, już się przywitałam w 1dc, nie będę odwoływaćJa pływałam w weekend .
A i tak bym to tego wróciła, bo dzisiaj coś każdy mi działa na nerwy w pracy .
może pilnowac by ciężar był na całej stopie, głównie na pięcie i zacząć od przysiadów na krzesełko by nauczyć się jak najbardziej wypinać tyłek?Kto mi może powiedzieć co mam zrobić jak przy przysiadach czuję i mam zakwasy na przodzie uda a nie na dupie?
Letrox w jakiej dawcę bierzesz?Kiedy powtarzasz badania? Ja dostałam letrox 1x1 od endo, lekarz z kliniki kazał mi zwiększyć 2x1 a badanie mam powtórzyć za 3 tygodnie (4 tygodnie po wizycie).
Jeśli długo idą starania, a inne rzeczy przebadane, to można w to mocno uderzać, zmieniać endokrynologów aż do skutkuKurcze, ja miałam chyba 2.3 i endokrynolog nie kazala mi zbjać... Mówiła, że do 2,5 jest ok I komu wierzyć?
Błędne myślenie. Duże TSH to może być 5 i więcej, a nie 2.5W tym momencie czytając Ciebie tylko pomyślałam, że mam duże tsh to sama proszę się o poronienie
Taki nie za pomocnySuper androlog, nie ma co
Przyzwyczajaj się teraz to już będzie normaDziękuję, poryczałam się . Musiałam przerwę w szkoleniu extra zrobić