reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Ja pływałam w weekend 😁 .
A i tak bym to tego wróciła, bo dzisiaj coś każdy mi działa na nerwy w pracy 😡.
ja w sumie to jeszcze nie pływam, na razie bardziej plamie, ale kurde niech już jaj sobie ze mnie nie robi i się rozkręca, już się przywitałam w 1dc, nie będę odwoływać :D

Tak w ogóle to szukam testów na przyszły cykl innych niż pinki, baby plany i easy&home, czy ktoś moze coś polecić? Interesuje mnie możliwość hurtowego zamówienia, więc wielopaki mile widziane 😁

Kto mi może powiedzieć co mam zrobić jak przy przysiadach czuję i mam zakwasy na przodzie uda a nie na dupie?
może pilnowac by ciężar był na całej stopie, głównie na pięcie i zacząć od przysiadów na krzesełko by nauczyć się jak najbardziej wypinać tyłek?

Agata Zająć w swoich programach dużo tłumaczy o technice, polecam ❤️ ma darmowy kanał na YouTube

reklama
Kiedy powtarzasz badania? Ja dostałam letrox 1x1 od endo, lekarz z kliniki kazał mi zwiększyć 2x1 a badanie mam powtórzyć za 3 tygodnie (4 tygodnie po wizycie).
Letrox w jakiej dawcę bierzesz?
Kurcze, ja miałam chyba 2.3 i endokrynolog nie kazala mi zbjać... Mówiła, że do 2,5 jest ok :baffled: I komu wierzyć?:growl::realmad:
Jeśli długo idą starania, a inne rzeczy przebadane, to można w to mocno uderzać, zmieniać endokrynologów aż do skutku
W tym momencie czytając Ciebie tylko pomyślałam, że mam duże tsh to sama proszę się o poronienie 🤷‍♀️
Błędne myślenie. Duże TSH to może być 5 i więcej, a nie 2.5
Super androlog, nie ma co 😅
Taki nie za pomocny 😂
Dziękuję, poryczałam się 😅😅. Musiałam przerwę w szkoleniu extra zrobić 😅😅
Przyzwyczajaj się 😂😂 teraz to już będzie norma 😁
Stary: dlaczego płaczesz?
Ja: Bo ta Pani biega, a ja nie mogę.
Stary: przed ciaza nie biegalas!
Ja: no i co z tego ?
I szloch 😂😂🙄🙄

Do góry