reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Takie podejście mi się podoba 💪 i fajnie, że macie możliwośc skorzystania z psychologa w pracy. jak bym miała to na pewno bym skorzystała. Pamiętam, że jak już czułam się taka beznadziejna, to jak wychodziłam od psychologa to czułam, że żyję. Dodawało mi to skrzydeł ;)
mam bardzo dobrego pracodawcę pod tym względem - w lockdownie uznali, że wszyscy potrzebują dostepu dk wsparcia, bo czasy są trudne, więc wykupili pakiet, później go zwiększyli i na razie podobno się sprawdza i sporo osób korzysta (nie mają dostępu kto oczywiście, ale widzą po wykorzystanych godzinach). Ale moja firma generalnie dba, dostaliśmy już trzecią podwyżkę inflacyjną w ciągu w sumie roku, dziewczyny już na zwolnieniu ciążowym dostają awans itd

reklama
Myślę, że z psychologiem to dobry pomysł. Myślę, że w klinice na pewno pomogą Ci merytorycznie, ale obawiam się, że możesz się jeszcze bardziej zafiksować na temacie, bo to jeszcze więcej badań, jeszcze więcej rozkmin.
Pół żartem- @Karola3092 napiła się wina i od razu cionsz, trzeba odpuścić, jedyna rada 🤣🤣🤣.
właśnie liczę na to, że jak będę u kogoś, kto będzie miał konkretny plan i nie będę musiała sama kombinować, tylko po prostu wypełniać zalecenia, to mi to głowę odciąży - odejdzie to wyszukiwanie "co mogę jeszcze zrobić". Liczę na to, że jak poczuje się zaopiekowana, to odetchnę. Ale wyjdzie w praktyce, to się okaże 🤷‍♀️

mam bardzo dobrego pracodawcę pod tym względem - w lockdownie uznali, że wszyscy potrzebują dostepu dk wsparcia, bo czasy są trudne, więc wykupili pakiet, później go zwiększyli i na razie podobno się sprawdza i sporo osób korzysta (nie mają dostępu kto oczywiście, ale widzą po wykorzystanych godzinach). Ale moja firma generalnie dba, dostaliśmy już trzecią podwyżkę inflacyjną w ciągu w sumie roku, dziewczyny już na zwolnieniu ciążowym dostają awans itd
Wow, ekstra. Dobry pracodawca, dobra praca to połowa sukcesu z zadowolenia z życia :)

właśnie liczę na to, że jak będę u kogoś, kto będzie miał konkretny plan i nie będę musiała sama kombinować, tylko po prostu wypełniać zalecenia, to mi to głowę odciąży - odejdzie to wyszukiwanie "co mogę jeszcze zrobić". Liczę na to, że jak poczuje się zaopiekowana, to odetchnę. Ale wyjdzie w praktyce, to się okaże 🤷‍♀️
To dużo daje💚

Czasami każdy ma takie dni. Ja też ostatnio miałam, ale stwierdziłam, że nic mi nie da takie użalanie się. Tylko stracę dzień. Więc wziełam się za dietę, zaraz wracam do ćwiczeń i na basen. PLAN - jak nie dziecko to robie formę 😎
nieee u mnie taki czas za dużo na głowie, praca, sesja, obrona, kontuzjowany mąż i brak czasu na cokolwiek :D

reklama
Do góry