reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Co jeszcze do przyrostu bety to ona nie chce iść bo stwierdziła ze to jej nic nie da 🤷‍♀️ nie będę przecież jej namawiać do tego, jej sprawa . Ja jedynie mogę jej tylko doradzić , bo co ja tam się znam na ciąży

miałam rurę w domu a teraz mam orbitrek właśnie :D niektorzy mówią, że to drogi wieszak na ubrania ale nie u mnie :D
Ja miałam orbitra super sprawa tylko podczas przeprowadzki zaginęła jedna stopa 🤦‍♀️ a sprzet juz wiekowy i nie można dokupić części
Ogólnie ja ćwiczyłam bardzo dużo ( mam przerwę juz 3 miesiąc ) ale muszę wrócić - ćwiczę w domu z gumami + obciążenie

reklama
Ja miałam orbitra super sprawa tylko podczas przeprowadzki zaginęła jedna stopa 🤦‍♀️ a sprzet juz wiekowy i nie można dokupić części
Ogólnie ja ćwiczyłam bardzo dużo ( mam przerwę juz 3 miesiąc ) ale muszę wrócić - ćwiczę w domu z gumami + obciążenie
ja też się biorę za siebie. Znaczy ja zawsze coś ćwiczyłam, nie lubię nie mieć aktywności, ale teraz chciałabym więcej

Do góry