U
użytkownik 213578
Gość
jeszcze z 2 miesiące i moooże się skończyło matko. To dużo siły kochana kiedyś ten zapierdol musi minąć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jeszcze z 2 miesiące i moooże się skończyło matko. To dużo siły kochana kiedyś ten zapierdol musi minąć
Ja chciałabym iść na rurę ale się wstydzę mojego brzucholaja wczoraj jeździłam 20 minut na orbitreku xD super osiąg, lepsze to niż nic
a dziś ide na rure
miałam rurę w domu a teraz mam orbitrek właśnie niektorzy mówią, że to drogi wieszak na ubrania ale nie u mnieNa rurę chodziłam i było super. Po za siniakami na całym ciele jakbym miała miejsce w domu to bym sobie postawiła orbitek... albo bieżnię
Na rure chodzą dziewczyny tak rożnych kształtów i rozmiarów i nikt na to nie patrzyJa chciałabym iść na rurę ale się wstydzę mojego brzuchola
Ja miałam orbitra super sprawa tylko podczas przeprowadzki zaginęła jedna stopa a sprzet juz wiekowy i nie można dokupić częścimiałam rurę w domu a teraz mam orbitrek właśnie niektorzy mówią, że to drogi wieszak na ubrania ale nie u mnie
Moim kompleksem jest mój brzuch: kupuje nawet większe koszulki żeby nie było widać. No niestety ale opona nie chce mi zejść mimo starańNa rure chodzą dziewczyny tak rożnych kształtów i rozmiarów i nikt na to nie patrzy
ja też się biorę za siebie. Znaczy ja zawsze coś ćwiczyłam, nie lubię nie mieć aktywności, ale teraz chciałabym więcejJa miałam orbitra super sprawa tylko podczas przeprowadzki zaginęła jedna stopa a sprzet juz wiekowy i nie można dokupić części
Ogólnie ja ćwiczyłam bardzo dużo ( mam przerwę juz 3 miesiąc ) ale muszę wrócić - ćwiczę w domu z gumami + obciążenie