reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
ja też się biorę za siebie. Znaczy ja zawsze coś ćwiczyłam, nie lubię nie mieć aktywności, ale teraz chciałabym więcej
ja tez lubię ćwiczyć , sprawa mi to przyjemność i mogę się wyciszyć i przestać myśleć o wszystkim. Chodziłam na siłownie ale szkoda mi było później pieniążków i dodatkowo moje pieski były 2h dłużej same, wiec postanowiłam ćwiczyć w domciu.
Gumy wystarcza żeby coś zdziałać 💪 ja mam jeszcze ketle i ciężarki i daje radę 🐷
miałam kiedyś rozpisana dietę razem z treningiem wiec wyciągam kartkę z ćwiczeniami i działam

Hej 😘 proszę mnie przepisać na testowanie w sobotę ☺️dziś test biały a czuje się już okresowo wiec już w tym cyklu daje sobie spokój z testami ,okres powinien pojawić się czwartek ,piątek -gdyby do tego czasu się nie pojawił to będę testować w sobotę ☺️ miłego dnia dla wszystkich !😘

Mąż bardzo szczęśliwy i pytał dlaczego tak brzydko mówię na nasze dziecko kropek 😅, wypytał mnie co i jak teraz wygląda bo zielony w temacie no i mówi, wiesz tylko znajomemu powiedziałem o tym w tajemnicy 😅. I się śmiał znajomy bo to nasz wspólny, że może jeszcze październik będzie tak jak on ma urodziny 😅, a mąż eee chyba na koniec września się łapiemy jesczze 😅😅😅. Hehe wędlug flo na październik, według premom 30 września 😅 ona tak dziwnie pokazuje 😅.
Jakbyś się wahała czy wątek mamusiowy lepiej październikowy czy wrześniowy to z tego co się u nas na październikowych działo, lepiej idź na październikowy :D te dziewczyny co na koniec miesiąca zostały to już nie wiedziały co zrobić ze sobą, a na wątku większość już po porodzie, ja bym wolała być pierwsza niż ostatnia :p (ale akurat byłam pośrodku z terminem).

Moim kompleksem jest mój brzuch: kupuje nawet większe koszulki żeby nie było widać. No niestety ale opona nie chce mi zejść mimo starań
U mnie też genetycznie brzuch. Jak trzymałam dietę 100% to pierwszy raz od lat młodości miałam w miarę płaski. Wczoraj mąż mi powiedział, że spadł mi brzuch (a nie trzymam diety) i o dziwo miał rację. DOszłam do tego, że pewnie borowina, z której robię okłady wpłyneła na to 💁‍♀️ w necie wyczytałam, że dobra na celulit i poprawia krążenie więc....

reklama
Do góry