Calineczka92
Fanka BB :)
Ja widzę dopiero jak na profil wejdę.A mi nie pokazuje ze awatar się zmienił
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja widzę dopiero jak na profil wejdę.A mi nie pokazuje ze awatar się zmienił
ja tez lubię ćwiczyć , sprawa mi to przyjemność i mogę się wyciszyć i przestać myśleć o wszystkim. Chodziłam na siłownie ale szkoda mi było później pieniążków i dodatkowo moje pieski były 2h dłużej same, wiec postanowiłam ćwiczyć w domciu.ja też się biorę za siebie. Znaczy ja zawsze coś ćwiczyłam, nie lubię nie mieć aktywności, ale teraz chciałabym więcej
Mi ze mój tez, stary widzęA mi nie pokazuje ze awatar się zmienił
no co ty. Tam same laski chodzą, grubsze, chudsze i żadna nie patrzyła jakoś krzywo Wręcz przeciwnie, w gronie kobiecym wszystkie czuły się mega kobiecoJa chciałabym iść na rurę ale się wstydzę mojego brzuchola
Jakbyś się wahała czy wątek mamusiowy lepiej październikowy czy wrześniowy to z tego co się u nas na październikowych działo, lepiej idź na październikowy te dziewczyny co na koniec miesiąca zostały to już nie wiedziały co zrobić ze sobą, a na wątku większość już po porodzie, ja bym wolała być pierwsza niż ostatnia (ale akurat byłam pośrodku z terminem).Mąż bardzo szczęśliwy i pytał dlaczego tak brzydko mówię na nasze dziecko kropek , wypytał mnie co i jak teraz wygląda bo zielony w temacie no i mówi, wiesz tylko znajomemu powiedziałem o tym w tajemnicy . I się śmiał znajomy bo to nasz wspólny, że może jeszcze październik będzie tak jak on ma urodziny , a mąż eee chyba na koniec września się łapiemy jesczze . Hehe wędlug flo na październik, według premom 30 września ona tak dziwnie pokazuje .
U mnie też genetycznie brzuch. Jak trzymałam dietę 100% to pierwszy raz od lat młodości miałam w miarę płaski. Wczoraj mąż mi powiedział, że spadł mi brzuch (a nie trzymam diety) i o dziwo miał rację. DOszłam do tego, że pewnie borowina, z której robię okłady wpłyneła na to w necie wyczytałam, że dobra na celulit i poprawia krążenie więc....Moim kompleksem jest mój brzuch: kupuje nawet większe koszulki żeby nie było widać. No niestety ale opona nie chce mi zejść mimo starań