aurii_orelii
Fanka BB :)
Co to się u Ciebie odjebywuje?Ale pokaże Wam wykres w cyklu 46-dniowym
Uwaga wstawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co to się u Ciebie odjebywuje?Ale pokaże Wam wykres w cyklu 46-dniowym
Uwaga wstawiam
Ja nie miałam śluzu płodnego widocznego a owu byłaidę dzisiaj na moni to się więcej dowiem
15 osobowości ujawnia się na wykresie dlatego są cykle, ze nie mierze, bo tylko mnie meczy ten telefon dzwoniący i budzący szczególnie w weekendCo to się u Ciebie odjebywuje?
Mam identycznie, często myślę o tym jak pragnę tych 2 kreseczek i jednocześnie martwię się co potem? Jaki lekarz, kiedy do ginekologa na 1 wizytę, żeby nie przechodzić drugi raz tego samego co przy cp, więc pewnie w 6 tyg, i boję się powtorki z rozrywki....i tego, ze się rozplacze na tym badaniu usg i jestem taka skolowana, co lepiej przechodzić to wszystko czy oczekiwać na coś co się nie wydarzy (2 kreski).Trzy razy miałam bladziochy. Z dwóch bladziochów mam 7 latkę i 5 latka. Jeden bladziuch to cp. Więc reguły sukcesu tu nie ma. Boje się zobaczyć biel, ale też boje się zobaczyć dwie kreski bo dopiero wtedy będzie stres.
Ładna wiosnę mamy tej zimy Twój wykres wygląda jak wykres z barometru . Dziś biomet niekorzystnyAle pokaże Wam wykres w cyklu 46-dniowym
Uwaga wstawiam
Nareszcie styczeń przynosi dobre wieści i 2 kreski!! Gratulacje i bardzo się cieszę!!!Dziewczyny, zrobiłam test bo temp.mi skoczyła i przekonana, że źle spałam i dlatego. Jade na betę , bo jakoś nie wierzę w to, nigdy nie miałem cienia w sumie, ale jednak. Mogłam zrobić drugi, ale stwierdziłam, że jadę zbadać , wiadomo proga też zrobię.
Można.zastanawiam się czy można zajść w ciążę nie mając plodnego śluzu
Kochana , sądzę, że dopiero będą po 13.Jak widze, ze skomentowalas coś, to mam nadzieje, ze to już wyniki
dlaczego człowiek po wszystkim co przeszedł nie może mieć normalnej, nudnej ciąży tylko w kółko jakieś nerwy wyczekuję do czwartkowej wizytyWiesz, ja biorę cały czas Duphaston oraz Cyclogest więc to nie jest kwestia niedoboru progesteronu. Krwiaka w macicy też nie było. Na prawdę bardzo dokładnie zostałam zbadana, nie wiadomo jakie jest źródło krwawienia. Czasem tak podobno bywa. Nospa + magnez i leżenie są grane, bez Acardu ale z heparyną i zobaczymy.
15 osobowości ujawnia się na wykresie
Uwielbiam ten film, jest głupi momentami, ale świetnie zagrana roladlaczego człowiek po wszystkim co przeszedł nie może mieć normalnej, nudnej ciąży tylko w kółko jakieś nerwy wyczekuję do czwartkowej wizyty