reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Jak to nie masz testów🤯
No nie mam. Ja nigdy nie kupuję na zapas. Jeśli się spóźni szanowna 🩸 kupię jakieś przypadkowe dwa. 🥴 Jeśli miałoby się udać chciałabym się zmusić do czekania dłużej niż do @. Żeby nie był taki blady bo wiem z doświadczenia że potem się martwię że za blady 🤣🤣 czyt. Lubię znęcać się nad sobą.

zastanawiam się czy można zajść w ciążę nie mając plodnego śluzu 😂
Wiesz co moim zdaniem czasami nie widać i wydaje się, że nie ma, a jednak gdzieś jest, więc może się wydawać, że bez zaszliśmy 😁. U mnie każdy cykl, inny śluz mam wrażenie 😅, ale fakt nie obserwuję tego tak dokładnie bo jakoś.

No nie mam. Ja nigdy nie kupuję na zapas. Jeśli się spóźni szanowna 🩸 kupię jakieś przypadkowe dwa. 🥴 Jeśli miałoby się udać chciałabym się zmusić do czekania dłużej niż do @. Żeby nie był taki blady bo wiem z doświadczenia że potem się martwię że za blady 🤣🤣 czyt. Lubię znęcać się nad sobą.
Haha za blady, oj tak lubisz się znęcać nad sobą ewidentnie. Motywujemy Cię do jechania po test 😁😅

Wiesz co moim zdaniem czasami nie widać i wydaje się, że nie ma, a jednak gdzieś jest, więc może się wydawać, że bez zaszliśmy 😁. U mnie każdy cykl, inny śluz mam wrażenie 😅, ale fakt nie obserwuję tego tak dokładnie bo jakoś.
idę dzisiaj na moni to się więcej dowiem 😀

reklama
Do góry