Calineczka92
Fanka BB :)
Właścicielka bardziej![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właścicielka bardziej![]()
zastanawiam się czy można zajść w ciążę nie mając plodnego śluzuMoże być niewidoczny![]()
No nie mam. Ja nigdy nie kupuję na zapas. Jeśli się spóźni szanownaJak to nie masz testów![]()
on tam pewnie jest, tylko głęboko schowanyzastanawiam się czy można zajść w ciążę nie mając plodnego śluzu![]()
Wiesz co moim zdaniem czasami nie widać i wydaje się, że nie ma, a jednak gdzieś jest, więc może się wydawać, że bez zaszliśmyzastanawiam się czy można zajść w ciążę nie mając plodnego śluzu![]()
Haha za blady, oj tak lubisz się znęcać nad sobą ewidentnie. Motywujemy Cię do jechania po testNo nie mam. Ja nigdy nie kupuję na zapas. Jeśli się spóźni szanownakupię jakieś przypadkowe dwa.
Jeśli miałoby się udać chciałabym się zmusić do czekania dłużej niż do @. Żeby nie był taki blady bo wiem z doświadczenia że potem się martwię że za blady
czyt. Lubię znęcać się nad sobą.
idę dzisiaj na moni to się więcej dowiemWiesz co moim zdaniem czasami nie widać i wydaje się, że nie ma, a jednak gdzieś jest, więc może się wydawać, że bez zaszliśmy. U mnie każdy cykl, inny śluz mam wrażenie
, ale fakt nie obserwuję tego tak dokładnie bo jakoś.
Jak widze, ze skomentowalas coś, to mam nadzieje, ze to już wynikiHaha za blady, oj tak lubisz się znęcać nad sobą ewidentnie. Motywujemy Cię do jechania po test![]()
Super, to daj znać koniecznie po!idę dzisiaj na moni to się więcej dowiem![]()