reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Jak to nie masz testów🤯
No nie mam. Ja nigdy nie kupuję na zapas. Jeśli się spóźni szanowna 🩸 kupię jakieś przypadkowe dwa. 🥴 Jeśli miałoby się udać chciałabym się zmusić do czekania dłużej niż do @. Żeby nie był taki blady bo wiem z doświadczenia że potem się martwię że za blady 🤣🤣 czyt. Lubię znęcać się nad sobą.

zastanawiam się czy można zajść w ciążę nie mając plodnego śluzu 😂
Wiesz co moim zdaniem czasami nie widać i wydaje się, że nie ma, a jednak gdzieś jest, więc może się wydawać, że bez zaszliśmy 😁. U mnie każdy cykl, inny śluz mam wrażenie 😅, ale fakt nie obserwuję tego tak dokładnie bo jakoś.

No nie mam. Ja nigdy nie kupuję na zapas. Jeśli się spóźni szanowna 🩸 kupię jakieś przypadkowe dwa. 🥴 Jeśli miałoby się udać chciałabym się zmusić do czekania dłużej niż do @. Żeby nie był taki blady bo wiem z doświadczenia że potem się martwię że za blady 🤣🤣 czyt. Lubię znęcać się nad sobą.
Haha za blady, oj tak lubisz się znęcać nad sobą ewidentnie. Motywujemy Cię do jechania po test 😁😅

Wiesz co moim zdaniem czasami nie widać i wydaje się, że nie ma, a jednak gdzieś jest, więc może się wydawać, że bez zaszliśmy 😁. U mnie każdy cykl, inny śluz mam wrażenie 😅, ale fakt nie obserwuję tego tak dokładnie bo jakoś.
idę dzisiaj na moni to się więcej dowiem 😀

reklama
Do góry