Calineczka92
Fanka BB :)
Może być niewidocznyjestem bardzo blisko owulacji i zero plodnego śluzu A wiesiołek jadłam w tym cyklu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może być niewidocznyjestem bardzo blisko owulacji i zero plodnego śluzu A wiesiołek jadłam w tym cyklu
Jak to nie masz testówMnie też opier..l już miałam skręcić w prawo do apteki ale jednak w lewo w stronę domu. Nie mam testu. Na okres się coś zanosi się słabo, albo zanosi się a ja udaje że się nie zanosi. Okres ma być najpóźniej we czwartek.
Wypluj to tyle seksu na marnemoże to ten taki bezowulacyjny, co go każda kobieta raz w roku niby ma? Nie życzę Ci tego oczywiście, ale może o to chodzi w tej zagadce
Hahha tyle seksu na marne, ale za to ile orgazmów kochanaWypluj to tyle seksu na marne
sprawdzałam już w środku, ale jest jakby taki wodnisty i mlecznya normalnie masz? Ja nie mam na zewnątrz nigdy, nawet przy wiesiołku. Więc on może siedzi w środku i się nie wychyla?
Od razu na marne, miej trochę przyjemności od życia a nie tylko prokreacjaWypluj to tyle seksu na marne
Hahha tyle seksu na marne, ale za to ile orgazmów kochana
Od razu na marne, miej trochę przyjemności od życia a nie tylko prokreacja
Masz szalone te wykresy . Czyżby szalone jak właścicielkaAle pokaże Wam wykres w cyklu 46-dniowym
Uwaga wstawiam
Właścicielka bardziejMasz szalone te wykresy . Czyżby szalone jak właścicielka