Calineczka92
Fanka BB :)
No i bardzo dobrze!Jedno jest pewne. Jeden test na następny cykl leży w szufladzie i sobie czeka. Jestem zatem przygotowana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i bardzo dobrze!Jedno jest pewne. Jeden test na następny cykl leży w szufladzie i sobie czeka. Jestem zatem przygotowana
przykro mi, że się nie udało w tym cyklu i tuleHej dziewczyny, u mnie dziś już deprecha.. test 13dpo raczej nie pozostawia złudzeń no ale zatestuje jeszcze jutro oficjalnie jak lekarz powiedział.. Wczoraj wzięłam ostatniego dupka więc teraz czekam aż @ przyjdzie **uj wie kiedy.. Boje się że mi sie teraz wszystko poprzestawia przez ten progesteron i myśle w którym dc zapisać się na wizytę bo chce teraz podejść do iui na stymulacji, a dobrze byłoby żebym zaczęła brać aromek od 3dc a nie jak mi kiedyś proponował od połowy cyklu Tyle że nie widzi mi się iść na monitoring podczas okresu..
Przytulam Mój plan działania taki sam monitoring w następnym cykluDobra, żeby sprawa była jasna. Test biały. Czekam na @. Oczywiście, że stojąc w aptece czułam że zbliża się i jak już wróciłam to wiedziałam że będzie biel. Ale nie powiem, że mam dołek trochę. Plan działania mam już od jakiegoś czasu. Monitoring żeby nie strzelać w ślepo
Kochana nie załamuj się tylko działaj!Hej dziewczyny, u mnie dziś już deprecha.. test 13dpo raczej nie pozostawia złudzeń no ale zatestuje jeszcze jutro oficjalnie jak lekarz powiedział.. Wczoraj wzięłam ostatniego dupka więc teraz czekam aż @ przyjdzie **uj wie kiedy.. Boje się że mi sie teraz wszystko poprzestawia przez ten progesteron i myśle w którym dc zapisać się na wizytę bo chce teraz podejść do iui na stymulacji, a dobrze byłoby żebym zaczęła brać aromek od 3dc a nie jak mi kiedyś proponował od połowy cyklu Tyle że nie widzi mi się iść na monitoring podczas okresu..
mi gin mówiła ostatnio, że muszę dobić do 50Gratulacje @Karola3092 <3
Ja mam pytanie? Czy poziom wit D 38 jest ok czy powinien być koło 60? Bo różnie jest w źródłach
oooo dobrze wiedzieć i jaką dawkę wit D przyjmujesz?mi gin mówiła ostatnio, że muszę dobić do 50
mam brać 5000 dziennie przez dwa miesiące i powtórzyć badanie - ale mi wyszedł niedobór, miałam tylko 21, więc nam zależy na szybkim podbiciu, żeby się wydostać z niedoboruoooo dobrze wiedzieć i jaką dawkę wit D przyjmujesz?
Proszę bardzo, właśnie przyszło . Tylko rozumiem, że jest ciąża