reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Hej dziewczyny, u mnie dziś już deprecha.. test 13dpo raczej nie pozostawia złudzeń no ale zatestuje jeszcze jutro oficjalnie jak lekarz powiedział.. Wczoraj wzięłam ostatniego dupka więc teraz czekam aż @ przyjdzie **uj wie kiedy.. Boje się że mi sie teraz wszystko poprzestawia przez ten progesteron i myśle w którym dc zapisać się na wizytę bo chce teraz podejść do iui na stymulacji, a dobrze byłoby żebym zaczęła brać aromek od 3dc a nie jak mi kiedyś proponował od połowy cyklu 🤦‍♀️ Tyle że nie widzi mi się iść na monitoring podczas okresu..
przykro mi, że się nie udało w tym cyklu i tule 😘
monitoring w trakcie okresu na pewno nie jest komfortowy, no ale... lekarze go robią. Myślę, że na nich to nie robi żadnego wrażenia. Masz dobry powód, żeby się przełamać i to zrobić, więc trzymam kciuki, żeby nie było tak źle :)

Dobra, żeby sprawa była jasna. Test biały. Czekam na @. Oczywiście, że stojąc w aptece czułam że zbliża się 🩸 i jak już wróciłam to wiedziałam że będzie biel. Ale nie powiem, że mam dołek trochę. Plan działania mam już od jakiegoś czasu. Monitoring żeby nie strzelać w ślepo 🤣
Przytulam 🥰Mój plan działania taki sam 😁 monitoring w następnym cyklu 😊

Hej dziewczyny, u mnie dziś już deprecha.. test 13dpo raczej nie pozostawia złudzeń no ale zatestuje jeszcze jutro oficjalnie jak lekarz powiedział.. Wczoraj wzięłam ostatniego dupka więc teraz czekam aż @ przyjdzie **uj wie kiedy.. Boje się że mi sie teraz wszystko poprzestawia przez ten progesteron i myśle w którym dc zapisać się na wizytę bo chce teraz podejść do iui na stymulacji, a dobrze byłoby żebym zaczęła brać aromek od 3dc a nie jak mi kiedyś proponował od połowy cyklu 🤦‍♀️ Tyle że nie widzi mi się iść na monitoring podczas okresu..
Kochana nie załamuj się tylko działaj! 💚

@Karola3092

Tired Over It GIF by Desus & Mero

reklama
Do góry