reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Hej dziewczyny, u mnie dziś już deprecha.. test 13dpo raczej nie pozostawia złudzeń no ale zatestuje jeszcze jutro oficjalnie jak lekarz powiedział.. Wczoraj wzięłam ostatniego dupka więc teraz czekam aż @ przyjdzie **uj wie kiedy.. Boje się że mi sie teraz wszystko poprzestawia przez ten progesteron i myśle w którym dc zapisać się na wizytę bo chce teraz podejść do iui na stymulacji, a dobrze byłoby żebym zaczęła brać aromek od 3dc a nie jak mi kiedyś proponował od połowy cyklu 🤦‍♀️ Tyle że nie widzi mi się iść na monitoring podczas okresu..

Trzy razy miałam bladziochy. Z dwóch bladziochów mam 7 latkę i 5 latka. Jeden bladziuch to cp. Więc reguły sukcesu tu nie ma. Boje się zobaczyć biel, ale też boje się zobaczyć dwie kreski bo dopiero wtedy będzie stres.
Mam identycznie, często myślę o tym jak pragnę tych 2 kreseczek i jednocześnie martwię się co potem? Jaki lekarz, kiedy do ginekologa na 1 wizytę, żeby nie przechodzić drugi raz tego samego co przy cp, więc pewnie w 6 tyg, i boję się powtorki z rozrywki....i tego, ze się rozplacze na tym badaniu usg i jestem taka skolowana, co lepiej przechodzić to wszystko czy oczekiwać na coś co się nie wydarzy (2 kreski).

Ja się staram myśleć mega pozytywnie. Nie wiem mam w sobie taki spokój, że już mnie to nie spotka

Taa znam taka pare, gdzie kobieta uważała, ze z 1,5-rocznym dzieckiem nie może do sklepu pojsc, bo rady nie daje, nagle facet powiedział, ze zmienia robotę i zwalniają go ze świadczenia i bierze opieke nad małym na siebie i 5 dni w tygodniu siedział z tym dzieckiem na silce po 2 godziny robiąc pełny trening 🤷‍♀️ kwestia nastawienia? (I właśnie dostaje w twarz od koleżanki 🤣)
Haha nie no gdzie w twarz :D ale fakt, mąż mój dużo więcej robił obowiązków domowych przy dziecku i od niego podłapałam. Jednak te nocki nieprzespane gdybym nie miała w ogóle wytchnienia to by mnie coś trafiło. Dziś spałam 3,5h, a co kilka dni właśnie mamy takie noce, dobra noc to 5h snu :D
Dziewczyny, zrobiłam test bo temp.mi skoczyła i przekonana, że źle spałam i dlatego. Jade na betę 🙈, bo jakoś nie wierzę w to, nigdy nie miałem cienia w sumie, ale jednak. Mogłam zrobić drugi, ale stwierdziłam, że jadę zbadać 🙈, wiadomo proga też zrobię.
Jaki cień, piękna krecha ❤️ dla takich wiadomości wchodzę tu rano! Trzymam kciuki i czekam z niecierpliwością na betę :)
@Elph @ewm @Justynka28 zapraszam do ustawienia awatarów :D
Właśnie zaczęłam rozkminy wczoraj co tu ustawić, mam nadzieję że nie ma nikt Hermiony bo to mój jedyny mało kreatywny pomysł :D

Hej dziewczyny, u mnie dziś już deprecha.. test 13dpo raczej nie pozostawia złudzeń no ale zatestuje jeszcze jutro oficjalnie jak lekarz powiedział.. Wczoraj wzięłam ostatniego dupka więc teraz czekam aż @ przyjdzie **uj wie kiedy.. Boje się że mi sie teraz wszystko poprzestawia przez ten progesteron i myśle w którym dc zapisać się na wizytę bo chce teraz podejść do iui na stymulacji, a dobrze byłoby żebym zaczęła brać aromek od 3dc a nie jak mi kiedyś proponował od połowy cyklu 🤦‍♀️ Tyle że nie widzi mi się iść na monitoring podczas okresu..
Ja od odstawienia duphastonu dostaje okres w ciągu 2 dni :)

Dobra, żeby sprawa była jasna. Test biały. Czekam na @. Oczywiście, że stojąc w aptece czułam że zbliża się 🩸 i jak już wróciłam to wiedziałam że będzie biel. Ale nie powiem, że mam dołek trochę. Plan działania mam już od jakiegoś czasu. Monitoring żeby nie strzelać w ślepo 🤣

Załączniki

• IMG_20230123_114753484.jpg
    IMG_20230123_114753484.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 79
Kochana trzymaj się 💚
Hab Dich Lieb Love GIF by ZDF

reklama
Do góry