Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
wiesz co, dziękuję Ci za ten post aż go sobie zescreenuję na gorsze czasy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiesz co, dziękuję Ci za ten post aż go sobie zescreenuję na gorsze czasy
jeszcze zrobiłam dzisiaj ze 2 żeby wyłapać dokładnie .U mnie dziś tak
Zobacz załącznik 1480883
Do piku chyva jeszcze chwila...
Ciekawe czy wylapie, bo jednak najciemniejsze mi wychodzą rano
Tak, zrobię na bank. Chociaz obstawiam, ze nie wylapie piku..zobaczymyjeszcze zrobiłam dzisiaj ze 2 żeby wyłapać dokładnie .
Dokładnie @LadyCaro rób róbjeszcze zrobiłam dzisiaj ze 2 żeby wyłapać dokładnie .
chyba jeszcze chwila, a masz premom, żeby wrzucić tam zdjęcie i żeby Ci policzyło?U mnie dziś tak
Zobacz załącznik 1480883
Do piku chyva jeszcze chwila...
Ciekawe czy wylapie, bo jednak najciemniejsze mi wychodzą rano
U mnie od kilku dni nie ma ogrzewania...dla mnie zimno to najgorsze uczucie na świecie. Nienawidze zimy, zimnej wody. Kocham ciepełko
Nie, nie mam apki.chyba jeszcze chwila, a masz premom, żeby wrzucić tam zdjęcie i żeby Ci policzyło?
A z którego moczu robiłaś i zdążyłaś coś wypić? Bo ja chyba rozciągnę "pierwszy poranny mocz" na "trzy pierwsze sikania", bo jeszcze nic nie zdążyłam wypić, a już trzy razy sikałam, przecież to jak nic jeszcze ten nocny mocz jest
szlag, znowu kolejna teoria w dupe xDNie, nie mam apki.
Siki drugie, wypiłam szklankę wody i kawę.
No i z doświadczenia wiem, że jak robię właśnie z nich to potem w ciagu dnia już wszystko wychodzi bledsze.