Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no obyś się nie zaraziła od chłopa!Ja coś dzisiaj wgl się kiepsko czuje.
wczoraj zjadłam na kolacje makrele i teraz mi ciężko na żołądku , dziwnie mi w cyckach. Wyczuwam chorobę
No oby bo go chybano obyś się nie zaraziła od chłopa!
nie no, nie zabijaj, najpierw niech Ci to dziecko zrobiNo oby bo go chyba
Ja tez byłam ostatnio taka chora przez 2tyg brałam antybiotyk i nic mi nie pomagało , przestałam brać i cudowne ozdrowienieJa tak 3 raz od listopada byłam chora. Dwie anginy i zapalenie oskrzeli. Dalej mam kaszel. Leżę właśnie na kanapie bo do roboty na 10.30. Więc zaraz pora się zbierać no i tak myślę o wszystkim.
No tak muszę go szybko podleczyć żeby w przyszłym cyklu dał radę !nie no, nie zabijaj, najpierw niech Ci to dziecko zrobi
Ja tez wczoraj jadłam makrelę. tą z puszki w pomidorach, zobaczyłam na pólce i oszalały mi kubki smakoweJa coś dzisiaj wgl się kiepsko czuje.
wczoraj zjadłam na kolacje makrele i teraz mi ciężko na żołądku , dziwnie mi w cyckach. Wyczuwam chorobę
wiesz co, dziękuję Ci za ten post aż go sobie zescreenuję na gorsze czasyCześć,
Jajeczko ma 20% szans, ze zostanie zapłodnione, do tego musi się jeszcze zagnieździć. To naprawdę może potrwać do roku i lepiej się nie nakręcać, ze będzie inaczej. Zachodzenie w ciąże to chyba jeden ze spokojniejszych etapów całego „projektu dziecko”. Naprawdę. Później jest gorzej, strach czy rośnie beta, strach, czy jest zarodek, strach czy bije serce, nie mdłości to strach czy to nie po ciąży, pierwsze usg strach, ze chore, pappa strach, bo wyszło 1:300 itd. itd. To jest jeden z najbardziej stresujących momentów (trwających 9 miesięcy) w życiu. Już teraz zadbaj o głowę, psychoterapia, przygotowania może poprzez oglądanie mądrych wideo. Jeśli nie pozbędziesz się niepotrzebnego strachu, będzie to dla Ciebie i twoich bliskich bardzo trudny, a nie piękny czas
Ja taka tłuściutką w oleju ! Ale taka w pomidorach tez bym zjadłaJa tez wczoraj jadłam makrelę. tą z puszki w pomidorach, zobaczyłam na pólce i oszalały mi kubki smakowe