hachette
Fanka BB :)
6-7A ja mam zamiar iść zbadać progesteron jak to u mnie wyglada bo ostatnio badałam w czerwcu.
I isc lepiej 6-7dpo czy 7-8?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
6-7A ja mam zamiar iść zbadać progesteron jak to u mnie wyglada bo ostatnio badałam w czerwcu.
nie za późno, nie za wcześnie wyśrodkowanejak masz do wyboru 6-7 i 7-8 to idź 7
u mnie spoko, wczoraj 14dc, ale owulaki blade, zaraz ide w pracy zrobić kolejnyJa jestem hmmm można powiedzieć załamana, owulacja była wczoraj, wszystko pięknie, śluz szyjka a mnie dopadła grypa, góra zła ponad 39 stopni. Najlepsze że mój małż przyszedł do mnie i się pyta czy mamy coś dzisiaj działać a ja dętka dobrze, że chociaż przed coś było ale wątpię w ten cykl.
A jak u Was zdrówko @
To jutro się wybiorę
a Ty masz jakieś problemy medyczne? PCOS czy coś?nie wiem na który dzień kresek przyjąć teraz owu z takim wynikiem
niea Ty masz jakieś problemy medyczne? PCOS czy coś?
po prostu owulka się przesunęła a ja złe przyjęłam pika Ty masz jakieś problemy medyczne? PCOS czy coś?
Podobni 7dpo jest najwyższy wzrost. Ale 6 czy 7 czy 8 pójdziesz to pokaże Ci owu była i czy jest okejA ja mam zamiar iść zbadać progesteron jak to u mnie wyglada bo ostatnio badałam w czerwcu.
a jak Ci premom oceniło drugi test z 23/12? Na jaką "moc"?po prostu owulka się przesunęła a ja złe przyjęłam pik