reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
u mnie spoko, wczoraj 14dc, ale owulaki blade, zaraz ide w pracy zrobić kolejny :D
No i jakoś z mężem nie mieliśmy ochoty na seks, ale wiadomo, trzeba się czasem poświęcić :D
Więc tak sobie rozmawialiśmy w czasie gry wstępnej o różnych sprawach życia codziennego 😂😂
Jakoś ten seks poza płodnymi to jednak co innego :D
Też tak miewamy czasem, że gra wstępna leci a tematy o wszystkim ;)
Ja tez byłam ostatnio taka chora przez 2tyg brałam antybiotyk i nic mi nie pomagało , przestałam brać i cudowne ozdrowienie 🤷‍♀️
O to to, ja się rozchorowałam jeszcze przed świętami, głównie leci mi po gardle z zatok...i od 2 tygodni tak się ciągnie, już mi lekarz chciał antybiotyk dać, ale ja uparcie nie chcę i powolutku przechodzi cudownie bez antybiotyku samoozdrowienie...
U mnie dziś tak
Zobacz załącznik 1480883
Do piku chyva jeszcze chwila...
Ciekawe czy wylapie, bo jednak najciemniejsze mi wychodzą rano
Ktoś tu dziś będzie miał upojny i pracowity wieczór ;P

szlag, znowu kolejna teoria w dupe xD

Szukam ciągle metody na siebie ;/ i chyba pójdę w 8dc na usg, zobaczę jak tam pęcherzyk i endometrium i po prostu będę bzykać męża niezależnie od owulakow 😅 a później pójdę w 12 i 15dc na usg, żeby sprawdzić, czy już mu mogę dać odpocząć 😅

No chyba, że endometrium pokaże mi środkowy palec, to wtedy schowam się pod kocem na resztę cyklu 🤦‍♀️
No ja mam podobny plan. Do 10 dc pierwsze USG żeby obczaić endometrium i czy coś rokuje owulację, potem za parę dni kolejne czy rośnie coś i po piku 4 doby żeby zobaczyć ciałko żółte i jeszcze w 7 dpo progesteron. W moim planie mąż pracuje nieustająco od pierwszego do ostatniego USG nad świeżymi dostawami towaru dla jajeczka żeby mogło sobie wybrać najlepsze ;)

reklama
Do góry