królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
No to jedziesz maleńka - bez trzymankiU mnie dziś tak
Zobacz załącznik 1480883
Do piku chyva jeszcze chwila...
Ciekawe czy wylapie, bo jednak najciemniejsze mi wychodzą rano
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to jedziesz maleńka - bez trzymankiU mnie dziś tak
Zobacz załącznik 1480883
Też tak miewamy czasem, że gra wstępna leci a tematy o wszystkimu mnie spoko, wczoraj 14dc, ale owulaki blade, zaraz ide w pracy zrobić kolejny
No i jakoś z mężem nie mieliśmy ochoty na seks, ale wiadomo, trzeba się czasem poświęcić
Więc tak sobie rozmawialiśmy w czasie gry wstępnej o różnych sprawach życia codziennego
Jakoś ten seks poza płodnymi to jednak co innego
O to to, ja się rozchorowałam jeszcze przed świętami, głównie leci mi po gardle z zatok...i od 2 tygodni tak się ciągnie, już mi lekarz chciał antybiotyk dać, ale ja uparcie nie chcę i powolutku przechodzi cudownie bez antybiotyku samoozdrowienie...Ja tez byłam ostatnio taka chora przez 2tyg brałam antybiotyk i nic mi nie pomagało , przestałam brać i cudowne ozdrowienie
Ktoś tu dziś będzie miał upojny i pracowity wieczór ;PU mnie dziś tak
Zobacz załącznik 1480883
No ja mam podobny plan. Do 10 dc pierwsze USG żeby obczaić endometrium i czy coś rokuje owulację, potem za parę dni kolejne czy rośnie coś i po piku 4 doby żeby zobaczyć ciałko żółte i jeszcze w 7 dpo progesteron. W moim planie mąż pracuje nieustająco od pierwszego do ostatniego USG nad świeżymi dostawami towaru dla jajeczka żeby mogło sobie wybrać najlepszeszlag, znowu kolejna teoria w dupe xD
Szukam ciągle metody na siebie ;/ i chyba pójdę w 8dc na usg, zobaczę jak tam pęcherzyk i endometrium i po prostu będę bzykać męża niezależnie od owulakow a później pójdę w 12 i 15dc na usg, żeby sprawdzić, czy już mu mogę dać odpocząć
No chyba, że endometrium pokaże mi środkowy palec, to wtedy schowam się pod kocem na resztę cyklu
Nieeee,wczoraj bylo, to zrobimy jutro. Raz, ze to nie pik jeszcze a od piku do owu tez chwila mija. No i trzeba dać żołnierzom czas na regeneracjęKtoś tu dziś będzie miał upojny i pracowity wieczór ;P
Nie przyszła @, dzisiaj nie robiłam testu. Zrobię betę jutro, albo jeszcze dzisiaj jak znajdę coś otwartego po 16.00@Doris3737 i jak tam dzis sytuacja? Przyszła @ czy nie ?
Nadzieja jest daj znać trzymam kciuki kochanaNie przyszła @, dzisiaj nie robiłam testu. Zrobię betę jutro, albo jeszcze dzisiaj jak znajdę coś otwartego po 16.00
Dziękuję że pytasz
Eeee "zorientowane w temacie" podbijam.... robię zakupy na styczeń i czekam na odp....Co polecacie z suplementów:
cynk,
magnez,
witaminy: B6, E i C
Najlepiej w 1 kapsułce