reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Jak ja pojechalam na wakacje do rodziców , to np zrobił generalne porzadki w kuchni w szafkach, poukładal i posortował wszystkie worki, torby zakupowe, plastikowe pojemniki i sztućce do pierogow czy frytek, pozmywał szafki w srodku i ladnie ulozyl wszystkie herbatu, mąki , cukry, płatki i kasze. Chyba mu sie nudzilo po pracy i tęsknił ja jestem trochę bałaganiarą i w tym bałaganie wszystko znajduje. Jak mi pukladał naszukałam się przez kilka dni rzeczy podręcznych 🤣
To ja tak mam jak mój w kuchni jest, tak samo lubi mi poprzekładać i potem szukam i pytam gdzie wsadził wałek, gdzie moja ulubiona deska do krojenia albo nóż albo chochelke gdzieś indziej dał😆
I uwielbia robić przemeblowania w szafkach😀

reklama
No takie „na ogrodzie” prace, przy autach mój też tylko robi, ja nie tykam. Nie ogarniam kominka, jakich tego typu kwestii. A gotować i sprzątać lubię, ale jakbym tego nie robiła to też by się świat nie załamał, mamy dość luźne do tego podejście oboje.

Jejku... nie wiem, ja nie szanuje facetów, którzy nie umieja zrobic nic dookola siebie.
Oczywiscie mowie o sytuacjach gdzie obydwoje pracuja po równo zawodowo i laska wraca z pracy i ogarnia a jasnie pan zmeczony siada z piwkiem na kanapie
Ja tez 🤷🏻‍♀️ zreszta to jest toksyk, trzymam się od niego z daleka.
Hahahhahha🤣😆😆
Założę się, że Twój szwagier na pewno nie obcina paznokci z linijką😆
Bo mój tak😆
Na punkcie swojego wyglądu i wizerunku jest pedantyczny, ale całą reszte przy nim trzeba zrobić i sprawy mu pozałatwiać urzędowe np. Itp 😁
mój nie dba o nic 😀

Nie po równo, ja robię większość rzeczy, bo lubię i nie lubię jakości jego wykonania ;P.
Tak to jest bo my babeczki zawsze wiemy , że zrobimy coś lepiej 😆
Ale powiem Ci , że kilka razy się nadziałam na to i był zaskok, bo jak mąż zrobił lepiej , niż ja to szok i głupio mi było przed samą sobą, że go tak oceniłam a on potrafił odwalić lepszą robote , niż ja😁😁

To ja swojego też wrzuce a co :-D
Ja miałam kota rok temu , był z nami 3 lata ale pewnego dnia poszedł i nie wrócił.... i narazie jego miejsca nie wypełnił inny, ale mąż kupił chomika więc mamy taką piękność🤩
Wogóle to kocham zwierzęta i nie potrafie ogarnąć ludzi, którzy są w stanie je krzywdzić , nie wspominam o znęcaniu.... bo to już kosmos.😡🤬🤬

Załączniki

• received_674258690777676.jpeg
    received_674258690777676.jpeg
    235,8 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Do góry