reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

No takie „na ogrodzie” prace, przy autach mój też tylko robi, ja nie tykam. Nie ogarniam kominka, jakich tego typu kwestii. A gotować i sprzątać lubię, ale jakbym tego nie robiła to też by się świat nie załamał, mamy dość luźne do tego podejście oboje.
No u mnie mój dużo więcej pracuje godzinowo i fizycznie, jak już się bierze to dokładnie wszytsko. Samochody, przy domu pracę. A ja porządki i gotowanie. Jak trzeba było posprzątać generalnie łazienkę, a miał luźniejszy czas to posprząta. Żebym się nie męczyłam odkurzać, to mi robota kupił, żebym miała łatwiej w kuchni to jakieś pomoce mi nakupował😅.

reklama
Ja miałam kota rok temu , był z nami 3 lata ale pewnego dnia poszedł i nie wrócił.... i narazie jego miejsca nie wypełnił inny, ale mąż kupił chomika więc mamy taką piękność🤩
Wogóle to kocham zwierzęta i nie potrafie ogarnąć ludzi, którzy są w stanie je krzywdzić , nie wspominam o znęcaniu.... bo to już kosmos.😡🤬🤬
Dla takich ludzi jest oddzielny kociol w piekle w ktorym na dodatek śmierdzi rzygami

Tak se myślę, że w wannie przy świecach powinny leciec romantyczne piosenki, a u nas leci taka muza jaka lubie najbardziej i moj mąż mowi na to "brud" xD bo ja uwielbiam muze ktora brzmi niepokojaco

Ej, jak sie dzielicie z Waszymu facetami obowiazkami domowymi?
hmmm po równo. Jakoś tak samo z siebie wyszło. Lubimy porządek więc on jak widzi, że ja sprzątam to zawsze coś pomorze. Da rzeczy, które głównie on robi np. zmywarka, włączanie Grażyny (iRobot), wieszanie prania, mycie kibla, wyrzucanie śmieci, często gotuje. I zawsze podobało mi się to, że jak się coś zepsuje, trzeba coś "zbudować", przerobić on bierze się za to od razu

reklama
Do góry