Madame JS
Fanka BB :)
O takich tematach to nawet nie marzę ;-)No właśnie tego się obawiam. Już ostatnio większa część spotkania to były dzieci. A reszta to praca i kredyty.
Nie wiem, czasem tęsknię za czasami, gdzie spotykało się ze znajomymi i gadało się o pierdach, kto z siebie debila na imprezie zrobił i kto ile wódki wypił i jakie pytania będą na egzaminie. Życie było łatwiejsze
Teraz to jest w ogóle 10% JAKIEJKOLWIEK konwersacji: "Tak, te emerytury to... N, zostaw ją, chodź tutaj - M, o, dobry kompocik? Mmm, jaki dobry, patrzcie, jak oczka ku nieby wznosi - N, idź do kąta - M, jak pięknie już chodzi! Pokaż, gdzie masz oczko? I brzuszek? - Tak, urodziny teściowej... może jednak w restauracji - N, zostaw ją! Nie biegaj, chodź tutaj, jest wujek i ciocia, a rzadko się widzimy - M, jaki piękny kotek! Dziękuję! Dasz cioci? Dasz babci? - N, jesteś męczący - Ja w środy, czwartki i piątki oczywiście nie pracuję, ale jestem wykończona - Tak, M. nie bierze już smoczka, ale N. nadal potrzebuje. Idzie w tym roku do szkoły, ale pani powiedziała, że nie wolno mu odbierać..."
No wiem, jestem mało empatyczna...