asiasiasia
Fanka BB :)
Gratulacje kochana.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje kochana.
Idę dopiero w poniedziałek , bo miałam test robić jutro ale nie wytrzymałam i dzisiaj zrobiłamA wynik bety już masz?
Zaraz ja
DziękujeGratulacje kochana.
jeśli masz dobry kontakt z mamą to z nią porozmawiaj. Nie ma nic piękniejszego niż wsparcie mamy a i To nie będzie lżej na duszyU nas też nikt nie wie o staraniach, ogólnie zastanawiałam się czy mamie nie powiedzieć bo mam z nią bardzo dobry kontakt ale przerażają mnie pytania i te podejście, moja mama często mówi że przecież takie proste, że taka patologia robi jedno za drugim , więc nam też się pewnie szybko uda. Heh
miałam, ale w ciążę nie zachodzilam więc lekarze twierdzili, że trzeba dopingu. Jak widać nic to nie dałoA wcześniej nie miałaś swojej owu z jakiego powodu?