reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

No czekam na to u kogoś 😅. Mogłaby jeszcze jakaś znajoma duszyczka siknąć pozytywnie 😅. Bardzo się cieszę, że mamy jedyny dziś pozytywny, ale no nie usatysfakcjonowało mnie to niestety😅. Więc dawać siki pozytywne 😅. Muszę się na cieszyć chociaż z innych kresek, jak nie mogę własnych 😅
Pf wszystko przed Tobą Kochana 😁

reklama
Dobry wieczor. Niestety nie wytrzymalam umowilam sie do lekarza mialbyc psycholog ale ze i tak potrzebuje zwolnienia lekarskiego to na 27 stycznia umowilam sie do psychiatry do Gorzowa Wielkopolskiego osrodek nazywa się Antoszówka moze ktoras z Was zna opinie na temat pracujacych tam lekarzy. Dzwoniłam także do mojego gina jak tylko przestane krwawic kazał mi pokazać się na wizycie.

Wczoraj jak przyjechal moj narzeczony była tragedia. Ryczelismy jak bobry. Otworzylam wino (nawet nie wiem czy powinnam) i wypilismy po lampce wina. Romawiajac, przytulajac sie i placzac na zmianę. Mialam taki okres przez chwile ze chcialam spalic wszytskie pozytywnw testy i zdjecia Usg ale moj mnie powstrzymal. I doszlismy do w niosku ze zostawiamy na pamiatke. Ale muszw zchowac je gleboko w szafie. Postanowilismy rowniez ze nasz Aniolek bedzie mial na imię Emilka tak chcielismy nazwac jesli bylaby to dziewczynka. Wiec kolejna dziewczynka ktora mialaby przyjsc na swiat juz tego imienia nie otrzyma ( Emila Róża +18.01.2023 ). Nie wiem moze to glupie ale czujemy taka potrzebę. Mam nadzieje ze nie jestescie zle ze chcialam sie tym z Wami podzielic.

Dzis mniej krwawie ale pobolewa mnie brzuch czy to normalne ?
Nic nie jest głupie co przynosi choć lekką ulgę w sercu.

Po moim poronieniu czułam, że to była dziewczynka. Nie dałam jej imienia. Któregoś razu syn obudził się w nocy i powiedział "Mamo patrz, tu stoi jakąś dziewczynka" i palcem pokazywał. Już wtedy wiedziałam, że to była ONA. Wierzę, że kiedyś spotkamy pozostałe moje dzieciątka ❤️

Cześć :) postanowiłam się przywitać bo czytam Was od początku roku i wydajecie się równe babki :D
Może coś o mnie, mam 31 lat, mąż 37 i mieszkamy na śląsku. W zeszłym roku straciłam dwie ciąże (czerwiec i wrzesień) - nie wiemy jaka była przyczyna. Leczę się na niedoczynność tarczycy (biorę euthyrox), mam PCOS. Teraz pod koniec stycznia mam wizytę u genetyka. Chciałabym znaleźć przyczynę niepowodzeń.
Mam nadzieję, że w lutym będziemy mogli się zacząć starać.
Trzymam kciuki żebyś szybko wróciła do starań i powodzenia 💚🍀

Może to głupie pytanie, ale do kogo się zwrócić jak nie do Was. Od wczoraj tj. 8dc napieprza mnie prawy jajnik. Taki kłujący ból. Mam teraz pierwszy cykl z letrozolem (od 2 do 6 dc), wcześniej raczej nie miałam swoich owulacji, a jeszcze wcześniej byłam na anty (więc się nie liczy), a wcześniej to nie pamiętam co było. To normalne, że boli? Martwi mnie to, że może być hiperstymulacja i jakaś torbiel się zrobiła czy coś...
A byłaś sprawdzić czy pęcherzyk pękł?

Ja jestem już po 3 drugi drinkach.tak dawno nie piłam, że już czuję fazę ale co tam. Okresu nadal nie ma. Czuje się jak gruba świnia 🐷 woda wszędzie. Ale powiedziałam staremu, że jak nie ma okresu to trzeba to wykorzystać i się ucieszył. A jutro na kacu będę myśleć dalej co jak okres nie przyjdzie.

Kocham Was ❤️ miełego piątku. I obyście wszystkie wysikaly jutro ll 😘

Yyyyy noo ja tylko ... Chciałam się przytulić 😅
creepy eyebrows GIF by Troy Wagner

Mój też chrapie ( nie w tej chwili) ! I to jeszcze mam tak że jak pies chrapie to jest słodkie a chrapanie męża mnie wkurwia 🤣
A u nas sie uzupelniamy ;p chrapiemy obydwoje 🤣

reklama
Do góry