LadyCaro
Fanka BB :)
mało wrzucasz na insta i tak to jeszcze do przeżycia na luzieile wstawiałaś zdjęć? Ja za dużo na fejsie nie publikuje ale na instagramie zdarza mi się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mało wrzucasz na insta i tak to jeszcze do przeżycia na luzieile wstawiałaś zdjęć? Ja za dużo na fejsie nie publikuje ale na instagramie zdarza mi się
O to dobrze wiedzieć ;dmało wrzucasz na insta i tak to jeszcze do przeżycia na luzie
To sikaj jeszcze z ranaNiby 10, ale robiona wieczorem. Może coś mi się pokręciło z @
To pewnie o mnie.Ale coś kojarzę, że była tu już sytuacja, gdzie facet w kłótni powiedział, że jednak nie chce dziecka. Nie pamiętam teraz, czy to było u Lili czy u innej dziewczyny
W ciąży to z 3x. Pierwsze jak byłam po prenatalnych i już było widać brzuch, potem gdzieś w 6 miesiącu i potem jeszcze raz.ile wstawiałaś zdjęć? Ja za dużo na fejsie nie publikuje ale na instagramie zdarza mi się
Ah tak, faktycznieTo pewnie o mnie.
Lili niestety wiem co czujesz
Trzy miesiące to faktycznie krótko, ale może jak dalej nie będzie Wam wychodziło to warto zbadać nasienie partnera zanim Ty zaczniesz pogłębioną diagnostykę, ale popróbowałabym chociaż te 6 mc na względnym luzie. Ile masz lat?Hej, dziewczyny. Śledzę wątek "kreskowy" od listopada i dziś postanowiłam do Was dołączyć. Proszę o zapisanie mnie na testowanie 8 stycznia. Jest to mój trzeci cykl starań - tak - wiem dopiero początek, ale już zaczynam się denerwować czy ze na pewno ze mną jest wszystko w porządku. Przed rozpoczęciem starań zrobiłam sobie podstawowe badania, tsh i inne hormony tarczycy, toxo, ferrytynę, wit d, usg ginekologiczne (byłam wtedy w drugiej połowie cyklu i gin potwierdził, że owu wystąpiła - było ciałko żółte i płyn w zatoce dauglasa). Niby wszystko ok, a nadal nie jestem w ciąży...
Hej, dziewczyny. Śledzę wątek "kreskowy" od listopada i dziś postanowiłam do Was dołączyć. Proszę o zapisanie mnie na testowanie 8 stycznia. Jest to mój trzeci cykl starań - tak - wiem dopiero początek, ale już zaczynam się denerwować czy ze na pewno ze mną jest wszystko w porządku. Przed rozpoczęciem starań zrobiłam sobie podstawowe badania, tsh i inne hormony tarczycy, toxo, ferrytynę, wit d, usg ginekologiczne (byłam wtedy w drugiej połowie cyklu i gin potwierdził, że owu wystąpiła - było ciałko żółte i płyn w zatoce dauglasa). Niby wszystko ok, a nadal nie jestem w ciąży...
Dodam, że zdrowa para ma rok czasu na zajście w ciążę, więc jeśli na razu nie ma przeciwskazań warto się cieszyć ze starań i dać sobie trochę czasu. Może oczywiście spróbować test owu czy mierzenia temp.żeby idealnie wycelować w owu.Trzy miesiące to faktycznie krótko, ale może jak dalej nie będzie Wam wychodziło to warto zbadać nasienie partnera zanim Ty zaczniesz pogłębioną diagnostykę, ale popróbowałabym chociaż te 6 mc na względnym luzie. Ile masz lat?
Dokładnie. Ja zaczęłam nieco wcześniej "drążyć" temat tylko z uwagi na brca1, inaczej nawet wiek partnera by mnie do tego nie skłonił.Dodam, że zdrowa para ma rok czasu na zajście w ciążę, więc jeśli na razu nie ma przeciwskazań warto się cieszyć ze starań i dać sobie trochę czasu. Może oczywiście spróbować test owu czy mierzenia temp.żeby idealnie wycelować w owu.