Calineczka92
Fanka BB :)
Inne odczuciaDla mnie zimny prysznic to extra morsowanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Inne odczuciaDla mnie zimny prysznic to extra morsowanie
No szacuneczek, dar przekonywania miałaśLudzi w przychodzi multum , zapisał się na teleporade i wróciliśmy do domu, czeka na tel.
Ale jestem w szoku , że wgl zgodził się żeby do lekarza jechać
tak pytanie do Ciebie było Aha ja mam mutacje MTHFR C677T (w układzie homozygotycznym w obu allelach i Mutacje 675(4G/5G) w genie PAI 1 w układzie heterozygotycznym na jednym z alleli i mój gin mówił że odrazu heparyna. 3 mam mocno za Ciebie kciuki zeby wszystko się ułożyło !jeśli to pytanie było do mnie to nie brałam. Dopiero po drugim poronieniu zaczęłam czytać na forum i zrobiłam to badanie. Ale mam wszystkie w hetero i jeden mówi, żenu nie brać noc, drugi że acard 150 od pozytywnego a trzeci, że heparyna
Mnie jest zimno od samego patrzenia ale czasem nad zalewem gdzie chodzę na spacer znajdzie się samotny mors bez obstawy i czuję się odpowiedzialna za to, żeby wezwać służby jak mu się coś stanie i wtedy siedzę i patrzę ;-)Ja nie lubię zimy, ale morsowanie dla mnie to coś innego
Na mojego jego mama wpłynęła bo do niej dzwonił , mnie to dziad nie posłuchałmój nie poszedł, męczył się w pracy głupi. A ja za to od jutra L4 bo chora
To nie ja niestety , tylko jego mamaNo szacuneczek, dar przekonywania miałaś
ja też nienawidzę zimy, ale jak się dowiedziałam że woda wcale nie jest taka zimna jak się każdemu wydaje to wiesz . Przekonuje mnie to do sprobowaniadla mnie zimno to najgorsze uczucie na świecie. Nienawidze zimy, zimnej wody. Kocham ciepełko
mnie nieja też nienawidzę zimy, ale jak się dowiedziałam że woda wcale nie jest taka zimna jak się każdemu wydaje to wiesz . Przekonuje mnie to do sprobowania
Może mam, nie wiem już sama od kilku dni dużo piję różnych soków, bo cały czas pić mi się chce , a @ powinnam dostać wczoraj a najpóźniej dzisiaj rano, a na razie się nic nie zanosiA czy nie masz moczu za bardzo rozcieńczonego? Ile dni spóźnia Ci się okres?