reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Mnie jest zimno od samego patrzenia ale czasem nad zalewem gdzie chodzę na spacer znajdzie się samotny mors bez obstawy i czuję się odpowiedzialna za to, żeby wezwać służby jak mu się coś stanie :p i wtedy siedzę i patrzę ;-)
Mój mąż też pojedzie ze mną na morsowanie, tyle, że sobie zmierzy temp. Wypije herbatkę z termos i zapyta czy mi ciepło 😂😂😂

reklama
Przyszło mi do głowy poprzewijać FB i wszędzie zdjęcia ciążowych brzuchów, małych dzieci....Co czuję? Na pewno nie radość. Tak, może jestem okropna. Ale obiecuję sobie, że jeśli kiedykolwiek będzie mi to dane, to tę radość zostawię dla swoich najbliższych.

Przyszło mi do głowy poprzewijać FB i wszędzie zdjęcia ciążowych brzuchów, małych dzieci....Co czuję? Na pewno nie radość. Tak, może jestem okropna. Ale obiecuję sobie, że jeśli kiedykolwiek będzie mi to dane, to tę radość zostawię dla swoich najbliższych.
jejku ja myślę podobnie. Nie wiem, czy nie zmienię zdania potem, ale ogólnie teraz jak przeglądam relacje na insta to wiem, że u tej i tej napewno bedzie dziecko

reklama
Do góry