reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

On im spiewa? A chociaż umie 😂😂?
Ja jako kobieta baran to wszystko załatwiam od ręki 🙈 mój mąż ma ze mną niezle: kochanie nie gadaj mi ciagle o problemie, już ustaliliśmy ze jest, przyjdź jak bedziesz miał propozycje rozwiązań 💪💪
Ale ten upór ma tak dużo mocnych stron, hasła typu: nigdy się nie poddawaj, działaj, dasz radę to takie charakterystyki dla tego znaku.

Ale fakt np. brak delikatności to tez taka nasza natura 🤷‍♀️ ileż ja się gryzę w język i powtarzam sobie w myślach: empatia, nie zupa z Azji, nie zupa z Azji 😂😂
śpiewa im, opowiada, że jest zielonym brokułem na grządce, z reguły się rozłączają, ale ten jest uparty, a mój mąż jeszcze bardziej, trwa walka charakterów, a mnie naprawdę zaraz coś trafi, bo to na głośnomówiącym robi 😂

Delikatny też nie jest. Nie umie w ludzi 😂

reklama
śpiewa im, opowiada, że jest zielonym brokułem na grządce, z reguły się rozłączają, ale ten jest uparty, a mój mąż jeszcze bardziej, trwa walka charakterów, a mnie naprawdę zaraz coś trafi, bo to na głośnomówiącym robi 😂

Oj to ja tak nie robię, mowie im, ze są bardzo mili, ale nic nie kupie o życzę im miłego dnia.
Ja to podobno daje tak opierdziel, ze człowiek orientuje się dopiero po chwili, ze go dostał. Wiec pracuje mocno.
Ale za to mój mąż rak bardzo lubi telemarketerów- ostatnio prawie kupił panele fotowoltaiczne po czym szczęśliwa panią poinformował, ze musza mu je zamontować na… balkonie 😂😂
Tez mnie wkurzył, bo to jest brak szacunku do pracy innych ludzi

a tamten mu odśpiewuje czy co? Rany ale bym chciała to zobaczyć! 😂

Oj to ja tak nie robię, mowie im, ze są bardzo mili, ale nic nie kupie o życzę im miłego dnia.
Ja to podobno daje tak opierdziel, ze człowiek orientuje się dopiero po chwili, ze go dostał. Wiec pracuje mocno.
Ale za to mój mąż rak bardzo lubi telemarketerów- ostatnio prawie kupił panele fotowoltaiczne po czym szczęśliwa panią poinformował, ze musza mu je zamontować na… balkonie 😂😂
Ja właśnie też tak to odbieram- jako brak szacunku, ja jestem w takich kontaktach oschła, ale rzeczowa i nie próbuję zabierać komuś czasu jeśli i tak wiem, że nic nie kupię, a mój z kolei potrafi właśnie być upierdliwy czym mnie wkurwia.

Ja właśnie też tak to odbieram- jako brak szacunku, ja jestem w takich kontaktach oschła, ale rzeczowa i nie próbuję zabierać komuś czasu jeśli i tak wiem, że nic nie kupię, a mój z kolei potrafi właśnie być upierdliwy czym mnie wkurwia.
mi takich typowych sprzedawców też żal, ale tych zapraszający na pokazy garnków czy kołder nigdy w życiu

o to apropo takich 'burackich' zachowań to mój mąż mnie strasznie wkurza czasem za kółkiem - jak ktoś mu źle jedzie to potrafi podjechać pod dupe, migać długimi... tak mnie tym wkurza, no taki typowy burak za kółkiem czasem się w nim budzi i aż mi wstyd za niego.

Hahhaha 😅😅😅. No to trafił na doradcę zaciętego😅

reklama
Do góry