reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
żal jak żal. Każdy wie jaką robotę wybiera...
Do końca też tak nie można mówić, wie, ale nie znaczy, że inni ludzie powinni dokopywać człowiekowi. Bo to jak i telemarketer czy pani w biedronce, są tacy ludzie potrzebni i to nie znaczy, że mamy im dopiekac. Przepraszam, ale mam alergie na to stwierdzenie 😡. Bo nie zawsze do końca to sam wybór, czasami życie też przymusza do pewnych wyborów 😪

Dlatego baran nie może być podwładna 😂😂 mną by nikt nie chciał zarządzać- ze mną musza pracowac jak z partnerem i nie próbować robić podwładnej. Mysle, ze ja jako manager tez wszystkich wkurwiam 😂😂
Znaczy to jest specyficzna sytuacja bo ona w maju odchodzi na emeryturę. Więc nie chce się jej robić, dwa mamy nowy system po angielsku, trzy żal jej dupe ściska że młoda siksa jej wydaje polecenia. Znak zodiaku moim zdaniem tutaj jest drugorzędna sprawa 😅

Dlatego baran nie może być podwładna 😂😂 mną by nikt nie chciał zarządzać- ze mną musza pracowac jak z partnerem i nie próbować robić podwładnej. Mysle, ze ja jako manager tez wszystkich wkurwiam 😂😂
Mój mąż jest baranem... a raczej potulną owieczką... Idealny podwładny w każdym razie... ;-)

Znaczy to jest specyficzna sytuacja bo ona w maju odchodzi na emeryturę. Więc nie chce się jej robić, dwa mamy nowy system po angielsku, trzy żal jej dupe ściska że młoda siksa jej wydaje polecenia. Znak zodiaku moim zdaniem tutaj jest drugorzędna sprawa 😅
A to może tak być. Ale ogólnie ja widze barany z daleka i już wiem ze to jest ciekawe, gdy się dwa spotkają 😂😂🙈🙈 ogień i wióry lecą.

A no i wkurwia mnie bardzo z tym, że gdzieś tam wszyscy wiedzą że staramy się dziecko i jej rada jest, że się za bardzo przejmuje i powinnam odpuścić i pojechać na weekend odpocząć 🤣🤣

Więc na wstępie jest u mnie przegrana

reklama
Do końca też tak nie można mówić, wie, ale nie znaczy, że inni ludzie powinni dokopywać człowiekowi. Bo to jak i telemarketer czy pani w biedronce, są tacy ludzie potrzebni i to nie znaczy, że mamy im dopiekac. Przepraszam, ale mam alergie na to stwierdzenie 😡. Bo nie zawsze do końca to sam wybór, czasami życie też przymusza do pewnych wyborów 😪
no ale ja nie mówię przecież, zeby gnoić takich ludzi no :D
Każdemu człowiekowi należy się szacunek, bez względu na to gdzie pracuje

Do góry