Calineczka92
Fanka BB :)
Jeśli diagnostyka to sprawdź sobie po 19 jest opcja, że będzieDzisiaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli diagnostyka to sprawdź sobie po 19 jest opcja, że będzieDzisiaj
no właśnie a to nie jest tak, że w różnych labach mają minimalne widełki? W sensie w niektórych jest np. <0,2 więc jak masz wynik 0,4 to Ci napiszą wprost 0,4, a w innym jest <3,2 i nieważne czy masz 0 czy 3,1 to i tak masz <3,2? Myślałam, że tak to dziala
Były tez takie, które miały 2 bez znaku mniejszości i była ciaza. It’s too complicatedW niektórych owszem, a w niektórych wykrywa właśnie dana betę konkretną. Bo były dziewczyny gdzie wcześniej powiedzmy było <0.1 a później wynik miały <2.3 i po kilku dniach już była pozytywna beta, tak tłumacząc na chłopski rozum
a no to tak, to na pewno.Być może, ale właśnie gdyby teraz w moim mi wpisali <2,3, a wiem, ze zawsze miałam <0,2 to bym poszła na powtórkę, bo bym uznała to za „dziwny” wynik
Ale jak w danym labie masz zawsze <0.1 a nagle w tym samym np. <2.3?Tak. < oznacza, że jest niewykrywalne na sprzęcie w danym labie. W jednym labie mają sprzęt o czułości 0.1, w drugim 2.3.
Jak nie byłam w ciąży to wtedy w pierwszym labie miałam wynik < 0.1, w drugim < 2.3. Ona oznaczają to samo - brak ciąży, brak bety.
Zmienili kuź… sprzętAle jak w danym labie masz zawsze <0.1 a nagle w tym samym np. <2.3?
Iść na bete jak ja w pierwszej ciąży, była 3800Dlatego najlepiej byłoby testować w dniu miesiączki - dzień po, tak jak zalecają ale zawsze tak trudno wytrzymać do tego dnia…
No wiadomo, mi się prawie nie zdarza testować bo zazwyczaj nie ma to większego sensu, albo okres wcześniej przychodzi, albo do końca nie wiem kiedy będzie .Dlatego najlepiej byłoby testować w dniu miesiączki - dzień po, tak jak zalecają ale zawsze tak trudno wytrzymać do tego dnia…