reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Luty = walentynki = listopadowe dzieci 🤭🥰
Także będzie dużo cionżów ❤️
Listopadowe dzieci są fajne :p
U mnie w rodzinie dużo jest z listopad, wliczając mnie. Także się nie obrażę :p
jeśli nic się nie kopsnie ja akurat 14.02 będę mieć owulację ale mąż postanowił jechać na mecz dzień przed do Włoch 🤦🏻‍♀️😅
Piona owulacyjna koleżanko!
Też mi wypada póki co na ten dzień. Dodatkowo mamy wizytę w klinice pod kątem rozpoczecia przygotowań do inseminacji. Mam nadzieję, że nie będzie potrzebna, ale cóż, wiemy jak jest...

reklama
Listopadowe dzieci są fajne :p
U mnie w rodzinie dużo jest z listopad, wliczając mnie. Także się nie obrażę :p

Piona owulacyjna koleżanko!
Też mi wypada póki co na ten dzień. Dodatkowo mamy wizytę w klinice pod kątem rozpoczecia przygotowań do inseminacji. Mam nadzieję, że nie będzie potrzebna, ale cóż, wiemy jak jest...
Ja w sumie na początku starać chciałam bardzo dziecko z miesięcy od stycznia do września, październik też okej, w listopad dla mnie smutasny jakoś miesiąc, w grudniu taki bidny dzieciaczek bo będzie o rok prawie od niektórych i w sumie listopadowy też😅, chociaż tak naprawdę mi wszystko jedno 😅. Teraz to już wcale nie patrzę na to jaki miesiąc miałaby ciąża być 😅 w wręcz się śmieje jak człowiek na początku myśli, że nawet można w miarę 10 mce się wbić 😅😅😅. Z drugiej strony patrzeć na naszą odwrotność to nie zdziwiłabym się jakby był to listopad i grudzień 😅 więc podchodziłam optymistycznie do tych cykli 😅

Ja w sumie na początku starać chciałam bardzo dziecko z miesięcy od stycznia do września, październik też okej, w listopad dla mnie smutasny jakoś miesiąc, w grudniu taki bidny dzieciaczek bo będzie o rok prawie od niektórych i w sumie listopadowy też😅, chociaż tak naprawdę mi wszystko jedno 😅. Teraz to już wcale nie patrzę na to jaki miesiąc miałaby ciąża być 😅 w wręcz się śmieje jak człowiek na początku myśli, że nawet można w miarę 10 mce się wbić 😅😅😅. Z drugiej strony patrzeć na naszą odwrotność to nie zdziwiłabym się jakby był to listopad i grudzień 😅 więc podchodziłam optymistycznie do tych cykli 😅
aj bym chciała jak już z końca listopada. Niiiiby nie wierzę w horoskop ale jednak myślę że ja jako rak bym mogla się gryźć że skorpionem 😬

aj bym chciała jak już z końca listopada. Niiiiby nie wierzę w horoskop ale jednak myślę że ja jako rak bym mogla się gryźć że skorpionem 😬
Rozumiem. Ja nie patrzę na zodiaki. Moja teściowa tak bardziej i mówiła kiedyś ze my 2 wodnik to się nie dogadamy 😅. Od 16 lat się jeszcze nie pozabijaliśmy 😅 więc całkiem nam dobrze idzie 😅

reklama
mój mąż jest baran i jest uparty jak koza. Właśnie od 20 minut rozmawia z telemarketerem, śpiewa im szła dzieweczka do laseczka, zaraz mnie coś strzeli
On im spiewa? A chociaż umie 😂😂?
Ja jako kobieta baran to wszystko załatwiam od ręki 🙈 mój mąż ma ze mną niezle: kochanie nie gadaj mi ciagle o problemie, już ustaliliśmy ze jest, przyjdź jak bedziesz miał propozycje rozwiązań 💪💪
Ale ten upór ma tak dużo mocnych stron, hasła typu: nigdy się nie poddawaj, działaj, dasz radę to takie charakterystyki dla tego znaku.

Ale fakt np. brak delikatności to tez taka nasza natura 🤷‍♀️ ileż ja się gryzę w język i powtarzam sobie w myślach: empatia, nie zupa z Azji, nie zupa z Azji 😂😂

Do góry