Bolilol
Fanka BB :)
jaKto tam jutro ze mną sika z rana?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jaKto tam jutro ze mną sika z rana?
Na początku żywa krew, dość sporo na papierze przy podtarciu. Potem kawa z mlekiem przy podcieraniu. W ciągu dnia minimalnie na wkładce. A dzisiaj brązowy glut sztuk 1A mogę wiedzieć jak u ciebie wyglada to plamienie ?
A jak sprawdzić czy nie jest przejrzały? Ostatnio mam pecha i trafiam tylko na takieZasnelam po pracy, przez bol głowy u teraz nadrabianko
Polowa tematów juz sie rozwiązała. Ale
Znajdz na czubku wśród lisci najmniejszy, środkowy szczytowy i lekko pociągnij. Jak sam wyjdzie - annanas jest dojrzały.
Tym sie kieruje kupując i zawsze dziala.
Ja dopiero w domu na spokojnie to wszystko przeczytałam ale napewno zapytam go o toRezonans przysadki ?
O, ja też!A jak sprawdzić czy nie jest przejrzały? Ostatnio mam pecha i trafiam tylko na takie
Najpierw monitoring bo może być tak że w jednym cyklu będą pękać pęcherzyki i owu będzie a w następnym już może być inaczej i dlatego Najpierw monitoring sprawdzić czy owu jestsuper! Masz to wszystko robić teraz czy za te trzy cykle?
Co to jest SHGB?Ja po wizycie widać świeże ciałko żółte na lewym jajniku Endometrium 10mm. I teraz od nowego cyklu monitoring. Podeślę wam od czego zaczyna mój lekarz. Jeszcze mówił żeby dokładnie potwierdzić czy była owulacja musi być monitoring
Brytyjskie samookaleczanie się?Co to jest SHGB?
Daj znać koniecznie, bo jestem ciekawa, czemu rezonans przysadkiJa dopiero w domu na spokojnie to wszystko przeczytałam ale napewno zapytam go o to