reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
A mogę wiedzieć jak u ciebie wyglada to plamienie ?
Na początku żywa krew, dość sporo na papierze przy podtarciu. Potem kawa z mlekiem przy podcieraniu. W ciągu dnia minimalnie na wkładce. A dzisiaj brązowy glut sztuk 1 🤡

Mam nadzieję, że żadna już nie je i nie będzie miała mi za złe udzielenia odpowiedzi na to pytanie 🤡

I tak, ja się jeszcze łudzę. W ciąży tak miałam właśnie. Może jutro zrobię test, albo sobotę, jak się to nie rozkręci. Nie mam bóli
miesiączkowych jak zawsze przed okresem i wówczas.

Zasnelam po pracy, przez bol głowy u teraz nadrabianko 🤣😜
Polowa tematów juz sie rozwiązała. Ale

Znajdz na czubku wśród lisci najmniejszy, środkowy szczytowy i lekko pociągnij. Jak sam wyjdzie - annanas jest dojrzały.
Tym sie kieruje kupując i zawsze dziala.
A jak sprawdzić czy nie jest przejrzały? Ostatnio mam pecha i trafiam tylko na takie 😔

reklama
Do góry