pluto_nova
Moderator
U mnie plamienia miały swoje podłoże, bo już ich nie ma - tyle, że u mnie całkiem inna sytuacja, bo to po poprzednich CC, ale każde plamienie warto skonsultować z lekarzem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
La France ;-)Co to za kraj? W sumie ciekawe że dla nich większe zobowiązanie to ślub niż wspólne dzieci
A co na to mówi Twój lekarz ?Ja w tej pierwszej fazie prog właściwy a mimo to plamie brązowo-kawowo od początku dni płodnych do dnia no właśnie tak se wymyslilam konca dni plodnych czyli dzien dwa po ovu..... i nie wiem o co z tym chodzi....
Ja też sprawdzałam na Google. Kurcze jak się jest u lekarza on tyle mówi tłumaczy i ja słucham uważnie a potem kurde zapomniałam co to było stres mnie zjadłNie chce sama tłumaczyć , to wrzucam:
A to nawet nie zauważyłam@aurii_orelii chyba chodziło o to, że w wytycznych od lekarza jest literówka SHGB zamiast SHBG.
U mnie to zapewne to prog. Jak brałam dupka od 17/18 dc to nie było. Chociaż teraz też ból jak typowo na okres….U mnie plamienia miały swoje podłoże, bo już ich nie ma - tyle, że u mnie całkiem inna sytuacja, bo to po poprzednich CC, ale każde plamienie warto skonsultować z lekarzem
No jaaaa, aż do IIKto tam jutro ze mną sika z rana?
Jak nie będę miała do tego dnia okresu, to takTo robimy w sobotę test ?
Ja ciul ze za wcześnieKto tam jutro ze mną sika z rana?