reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Ja na pewno robię przerwę od monitoringu i stymulacji. W lutym chcę mieć wolną głowę.
no rozumiem to. Ja robię przerwę od owulaków na miesiąc albo dwa. Ale ja mam dylemat bo biorę te antybiotyki na endometrium, i nie wiem czy jak ewentualnie dojdzie do zapłodnienia to nie zaszkodzi taka kuracja... Niby lekarz mówił, ze mogę się starać, ale jakoś się trochę boję.

Co do diet to diety typu keto albo low carb negatywnie wpływają na płodność 😊
Ja podczas diety low carb zaszłam w ciąże :)
Hej dziewczyny ja juz po wszytskim. Wczoraj o 14:26 mialam lyzeczkowanie. Mam prosbe czy ktoras z Was moglaby wkleic mi tabelke z badaniami do staran? Nie moge jej znalezc. Oraz jak szybko bo lyzeczkowaniu dostalyscie @.
Asia bardzo mi przykro , przytulam 🥺

Jeju godzinę Was nadrabiałam 🫣 narobiłyscie mi ochoty na ziemniaki haha więc mimo że ograniczam węgle to dziś pieczone ziemniaki na obiad 🤤🤤🤤🤤🤤

Dziękuję za radę 🥰 za tydzień mam tą wizytę myślę że doczekam do niej i zobaczę co mi ona powie,czy mi powie żeby to zrobić. Zobaczymy co w usg wyjdzie.
Ostatnie badanie ginekologiczne miałam w maju. I było wszystko w porządku.
Mozliwe to jest że tak nagle by się zmieniło.
A co myślicie że może by powtórzył jeszcze raz te badania (wgl mozliwe jest że mogą wyjść inne )
Byle dobra gin, podkreślam to bardzo. Wiesz 1 usg nic nie powie, monitoring cyklu najwięcej mówi, czyli sprawdzanie jak pecherzyki rosną i czy pękają poprawnie i dochodzi do owulacji, czyli wtedy gin będzie widział ciałka żółte.

reklama
Do góry