Calineczka92
Fanka BB :)
A którego dnia cyklu robione?Podsyłam wyniki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A którego dnia cyklu robione?Podsyłam wyniki.
a ja mówię "choć uchylę Ci rąbka tajemnicy"Jejku ja czasem do mojego mówię "dajesz kutasa?" xD
Rozwalił mnie ten obrazekNo, w sumie spoko, bo jak jest post 1) zapisanie się na test i potem post 2) dwie kreski, to mozliwe, że innym to trochę podcina skrzydła. Jaki jest sens dołączania wtedy do dziewczyn w wątku testowym?
Zobacz załącznik 1486022
O matko..... jutro piekę babkę ziemniaczaną z kiełbaską i zjem z kwaśną śmietaną ślinotok już mamOj ja również jestem ziemniaczana. Kocham je pod każdą postacią
Ja skończyłam serial Ginny&Georgia bardzo mi się spodobał klimat...Ja ziemniaczana nie jestem chociaż województwo pochodzenia/zamieszkania zobowiązywałoby do tego (tak, jestem z pyrolandii). Ale od 3 miesięcy nie jadłam zimniorów, więc zszamałabym w każdej postaci. Jeszcze na dobicie oglądam serial, w którym cały czas pojawiają się ziemniaki
Ja mam identycznie kiedyś not - teraz avocado hot.pamietam jak kiedyś bardzo mi nie smakowało awokado , teraz to mogę jeść codziennie a połączenie na kanapce z jajkiem sadzonym to wgl
Uwielbiam czytać- kiedyś mega duzo, a dziś ledwo co... ostatnio moja pozycja to Topr 2 części... lubię górski trekking ale rzeczy o których czytam niejednokrotnie łzy w oczach1. Mam 28 lat, w sumie za 3 msc będzie 29, partner 33.
2. To nasz drugi cykl starań, ale jestem mega nieciepliwa osoba, i myślę że już po tym cyklu będę panikować że coś jest nie tak.
3. Mam 7 letnia córkę , pierwsza ciąża była totalna wpadka, bo mój lekarz wtedy twierdził że przez wysoki poziom proklathny nie mam szans na ciążę
4. Pracuje jako pracownik biurowy, głównie na home officie
5. W wolnym czasie lubię czytać , głównie kryminały oglądać netflix, uczę się pływać
Popieram ostatnie zdanieA ja jestem Bolilol i praktycznie codziennie jem pizze. Lubię też frytki w bułce. Ziemniaki to miłość. Węglowodany to życie.
Czytałam, ze właśnie na tych dietach sporo dziewczyn zachodzi. Tam glownie salatki, buraczki, miesiwo, jajka, avokado , mnostwo orzechow i ziaren, szpinakow, serów itp itd.....Co do diet to diety typu keto albo low carb negatywnie wpływają na płodność
SałatęKochaniutka, jak Ty masz teraz takie smaki, to ciekawe na co Ty będziesz miała ochotę w ciąży
A nie wiem stosunkowo blisko i pierniki lubię .A czemu do Torunia?
3 dzień cykluA którego dnia cyklu robione?
U mnie takie rzeczy umie tesciowa zawsze mi coś zrobi na szydełku czy drutach zrobija chce sweteeeeeer. Ale umiem tylko szaliki i mam już pół pleców, a nie wiem jak się wziąć za reszta
To tylko ja mowie: „chodź mnie zerżn..”? Jestem złym człowiekiema ja mówię "choć uchylę Ci rąbka tajemnicy"
Z wielkopolski?A nie wiem stosunkowo blisko i pierniki lubię .
Ja też mam otwarte w safari apki się nie dorobiłamTak, normalnie jadę w Safari, mam otwarte w oknach wszystkie wątki, które mnie interesuja
Zdecydowanie do konsultacji z dobrym ginem od spraw związanych z problemami z płodnością. Prolaktyna wysoka to fakt, ale na to można wziąć leki, bardziej martwi mnie wysokie FSH. Miałaś robione AMH i monitoring cyklu? Od tego bym zaczęła i wykluczałabym ewentualne problemy z czynnikiem meskimPodsyłam wyniki.
Ta apka się nie nadajeJa też mam otwarte w safari apki się nie dorobiłam