reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
No, w sumie spoko, bo jak jest post 1) zapisanie się na test i potem post 2) dwie kreski, to mozliwe, że innym to trochę podcina skrzydła. Jaki jest sens dołączania wtedy do dziewczyn w wątku testowym?
Zobacz załącznik 1486022
Rozwalił mnie ten obrazek😁🤣
Gdyby moje lenistwo dziś i brak formy mogloby przybrać jakis kolor i kształt to właśnie ja tak dziś leżąca w "bezżyciu"😁🤣🤣
Oj ja również jestem ziemniaczana. Kocham je pod każdą postacią 😂
O matko..... jutro piekę babkę ziemniaczaną z kiełbaską i zjem z kwaśną śmietaną😳😋 ślinotok już mam 👀🤤
Ja ziemniaczana nie jestem chociaż województwo pochodzenia/zamieszkania zobowiązywałoby do tego (tak, jestem z pyrolandii). Ale od 3 miesięcy nie jadłam zimniorów, więc zszamałabym w każdej postaci. Jeszcze na dobicie oglądam serial, w którym cały czas pojawiają się ziemniaki 🙈
Ja skończyłam serial Ginny&Georgia bardzo mi się spodobał klimat...
pamietam jak kiedyś bardzo mi nie smakowało awokado , teraz to mogę jeść codziennie a połączenie na kanapce z jajkiem sadzonym to wgl 🐷
Ja mam identycznie kiedyś not - teraz avocado hot.😋🤤
1. Mam 28 lat, w sumie za 3 msc będzie 29😅, partner 33.
2. To nasz drugi cykl starań, ale jestem mega nieciepliwa osoba, i myślę że już po tym cyklu będę panikować że coś jest nie tak.
3. Mam 7 letnia córkę , pierwsza ciąża była totalna wpadka, bo mój lekarz wtedy twierdził że przez wysoki poziom proklathny nie mam szans na ciążę
4. Pracuje jako pracownik biurowy, głównie na home officie 😅
5. W wolnym czasie lubię czytać , głównie kryminały oglądać netflix, uczę się pływać
Uwielbiam czytać- kiedyś mega duzo, a dziś ledwo co... ostatnio moja pozycja to Topr 2 części... lubię górski trekking ale rzeczy o których czytam niejednokrotnie łzy w oczach😱😢🤧
A ja jestem Bolilol i praktycznie codziennie jem pizze. Lubię też frytki w bułce. Ziemniaki to miłość. Węglowodany to życie.
Popieram ostatnie zdanie
Co do diet to diety typu keto albo low carb negatywnie wpływają na płodność 😊
Czytałam, ze właśnie na tych dietach sporo dziewczyn zachodzi. Tam glownie salatki, buraczki, miesiwo, jajka, avokado , mnostwo orzechow i ziaren, szpinakow, serów itp itd.....
Kochaniutka, jak Ty masz teraz takie smaki, to ciekawe na co Ty będziesz miała ochotę w ciąży 😏😏😏
Sałatę 🤣🤣🤣

Nie zajrzec tu przez chwilę i milion stron, taka spompowana dzis jestem, ze zaraz ide spać...

U mnie 17 m-cy starań poronienie, cp - wyciety lewy jajnik z jajowodem... i tak leci, lat 39 zaraz, moj 37.... 3 dzieci na koncie, 3 psy + aktualnie 5 szczeniąt ISTNY RAJ DLA TYCH, KTORZY NIE LUBIĄ SIĘ NUDZIĆ I WYGODNIE ŻYĆ 🤣🤣😳🤣
I tak leci.....
Zawód doradca zawodowy, ale aktualnie wszystkie zawody swiata potrzebne do ogarnięcia domu i domowników ...
Lubię spać ale krótko od 23 do 6 rano, jeść kocham węgle 😁 i jestem KRÓLOWĄ CIENI

Załączniki

• 20230118_225559.jpg
    20230118_225559.jpg
    62,2 KB · Wyświetleń: 23
Podsyłam wyniki.
Zdecydowanie do konsultacji z dobrym ginem od spraw związanych z problemami z płodnością. Prolaktyna wysoka to fakt, ale na to można wziąć leki, bardziej martwi mnie wysokie FSH. Miałaś robione AMH i monitoring cyklu? Od tego bym zaczęła i wykluczałabym ewentualne problemy z czynnikiem meskim

reklama
Do góry